esra1701 Arkadaşlar merhaba kızım bu zamana kadar gece 1-2 kez uyanır ve uyanmalarında emip uyurdu şimdi ise her saat başı uyanıyor ve tekrar çok zor uyuyor
aydint 5 ay 13 gün oldu, dinden beri bi değişik huysuz uyku desen direniyor uyumak istemiyo bugün yılgınlık getirdi,dişleri kabarmış mı onuda anlamadım bi fikrim yok, bakalım bugün nasıl olacak
ilkanne34 Bizimki de 5 ay olacak 3 gün sonra uyku düzeni kalmadı hem diş hemde sünnet ettirdik geçen cumartesi ağrı sancı hepsi bir 🥺
derya161616 ilkanne34 aynısı benimkide 5 ay 3 günlük bizde sünmet ettirdik 10 gün oldu normaldede uyumuyordu ama 2 haftadır 30 dk da uyanıyor çığlık çığlığa napcamı şaşırdım ağrısı olduğunu düşünüp calpol veriyorum ama o da yanlış bişi tetagil de aldm dişleri çok kaşınıyor ama o da fayda etmedi
rowantree Benim bebeğim 6 aylık oldu. Geçen aydan beri böyleyiz. Diş mi dedim atak mı dedim ama bakıyorum hiçbir değişiklik yok ve uykusuzluktan konuşmaya mecalim kalmadı. Eşim çalışıyor, o da bana yardımcı olucam diye uykusuz kalıyor. Bitmiş durumdayız. Ne yaşıyoruz bilmiyorum ama bizimki geçmedi..
ilkanne34 derya161616 atak giçiriyor diyorlar bu aylarda uyku gerilemesi oluyormuş rabbim yardımcımız olsun🥺