kursadsrkndyg Kızlar Merhaba! 5 gün önce sezaryen ile doğum yaptım.. çok şükür çok fazla agrım yok sadece yururken kamburlasıyorum cünkü karnım organlarım sallnıyo sankı o durum agrılı oluyo siz kacıncı gununuzde hangı korseyi kullandınız doktorum herhangi birsey söylemedi
Cimcimelerinnnesi kursadsrkndyg benim doktorum 2 ay dan once önermedi . Icinin acısı geçince kullanabilirsin oda 2 ayını bulur demisti
Pelvan kursadsrkndyg ben sordugumda 2 gun sonra sar karnini skica 1 hafta sonra kullan demisti oyle yaptim ama bende normal korse kullandim suan yamuna mi alsam acaba diye dusunuyorum 🤔 acaba hangisi en guzel toparliyo 2 ayl bu sira göbek yapmaya basladim
deletedmom1101 kursadsrkndyg ben de sezeryanla Doğum yaptım 3üncü gün yamuna korse kullanmaya başladım alt karın sarkmam dahi olmadı dikiş izlerim içinde krem kullandım puan hiç Doğum yapmamış gibiyim
YazCilegi deletedmom1101 doktorum da bana aynı kremi verdi ancak düzenli kullanırsan işe yarayacağını söyledi . Maalesef ben kullanamadım 😞 Peki şu an izi tamamen geçti mi
deletedmom1101 kursadsrkndyg evet gerçekten ektisi gözle görülür tek sorun erken başlanırsa tamamen fayda ediyor geç kalınırsa hafif bir iz kalıyor