bebek35 Arkadaşlar 18 aylık bebeğim var geceleri coo şık uyaniyor Aptamil mama veriyorum durumum yok iner suttu veriyorum içmiyo süt içmez napicam ben
papatya_17 bebek35 oğlum da 17 aylık akşam 9.30 10 gibi uykuya geçiyor 1 gibi rüya öğünü veriyorum bi rahatsızlığı falan yoksa sabah 8 e kadar uyuyor uyanmıyor
Lina2007 bebek35 19 aylık benim kızım da hiç sut içmiyor daha önce 10 ay boyunca sut alerjisi vardı icememisti şimdi de icmiyor ama ben iciremedim deneyecek birsey varsa bana da söyler misiniz
deniz_9555 bebek35 bu ayında artık gece beslenmesinin olmaması gerek bence zaten. Uyumadan doyurucu bir şeyler yedirin sabaha kadar uyur zaten. Gece de alışkanlık edip uyanırsa su verin
obobok bebek35 inek sütü daydalı değil ve önerilmiyor. İçmesi isabet olmuş bence. Zamanla azalacaktır uyanmaları. Gğn içinde yorulmasını enerjisini atmasını sağlayın
bebek35 deniz_9555 doktorfa dedi ne vericem canım bilmiyorum.ki gece uyandığı da şu veriyorum istemiyo mama dio vermezse aglio yatmiyo mama içip uyuyo
bikahveicelimmi bebek35 gece beslenmesini kesebilirsiniz oglum 17 aylik en son ogununu aksam 7 gibi yapar 9 gibi uykuya gecer ve sabah uyandiginda kahvaltisini yapar suan gece beslenmeden de uzun uzun uyuyabilirler 💕
bebek35 kanamsmmdk denedim sütlü bal.icmiyo sonrası cici bebek sütle yapayım dedim oda içti bı kere artık icmio cici bebe istemuo kokusu alıo sanırım sinirlenio atiyo mama veriyorum napicm bilmiyorum bn sıkıntı çekiyorum bide hamileyim 6 aylik
Bet25 bebek35 gece beslenmesini kesin benim bebegim 16 aylik 11 de yedirirm uyur sabah 10 a kadar aramaz
bebek35 Bet25 vmne veriyorsun canım benim ki normal süt icmio mama vermek istemiyorum yüksek fiyat oldu alamıyorum geceleri sık sık uyaniyo doktor dio gece den sonra besleme yapma napicm bilmiyorum zorluk çekiyorum bilgim yok