merve1102 8 ay da uyku gerilemesi mi var arkadaşlar. Asla uykuya dalamıyor saat başı ağlıyor her şey normal diş desem gözüken hiçbir şey yok bide ramazana denk geldi hiç uyumuyoruz bu durumu yaşayan var mı ya neler yaptınız
elifgibii merve1102 7 bucuk aylık gündüz uykuları çok bozuldu uyumak istemiyor direniyor acaba 2 uykuya mı düşmek gerekiyor diye düşünüyorum bende burda bekleyeyim
ymrayse merve1102 saat 6 dan sonra uyutmamaya çalışın akşam 9 _ 9 buçuk gibi uykusu geliyor 10 da uykuya dalıyor öyle alistiriyorum ben şimdi
masterchefiniz merve1102 ah ah benimki aynı uyumuyor bugün kaynanam gile geldik. Kızım nasıl bakıyon sen buna diyor 😕 çok zor yatmıyor resmen dişleri acıyor ne kadar sürer bilmiyorum yarın aşısı var 😢
beyzaguler merve1102 7 ay 24 günlük 1 haftadır 2 gündüz uykusuna düştü gündüzler düzeldi gece asla uykuya geçmiyor dalmıyor bütün gece uyanıyor oturuyor çok yoruldum şimdiden bu aya kadar akşam 21.00 da yatakta olur uyurdu şimdi 23.00 lara sarkıyor
merve1102 elifgibii biz 7 aylıkken 2 uykuya düştük. 3 olunca çok sık uyanıyordu 2 ye geçince rahatladı çok iyiydi ama noldu bir haftadır anlamıyorum
handanu merve1102 sanırım var benim kızımda korkunç derecede uykuya direniyor öğle uykuları çok kısa , uyumamak için ağlıyor kendini geri atıyor
merve1102 asliuysal gündüz uykularını uzatmaya çalışıyorum sanki öyle daha iyi bir de gece uykusuna geçişi baya uzattım
arzutuana merve1102 gündüz uykularını uyuduktan sonra hafif kundak bağlamadan ve pış pış sesi ile uzatabilirsiniz uzarsa haber verin bana ☺️
merve1102 arzutuana ya tam 30. Dk da uyanıyor sonra çok ağlıyor zorla geri döndürüyorum uykuya 30 dk daha uyuyor ama bazen
merve1102 arzutuana yarım saat yeterli mi? Bana geliyor ki tam uzun uykuya geçecekken uyanıyor. Gece çok değişiyor genelde 3 saatte bir uyanıp mama istiyor akşam 9 da yatıyor sabah 5 e kadar 3 saatte bir 5 den sonra yarım saatte bie ağlıyor 6-6.30 gibi kalkıyo