Gzd3264 Kızlar haftaya doğum yapıcak bir arkadaşım var 27 sindede doğum günü sizce ne almalıyım doğum için hediyesini aldım hamak olarak ama ne hediye alınır bilemedim bayada yakın bir arkadaşım fikir verebilirmisiniz ?
atlasmomyyyyy Gzd3264 pijama takımı olabilir yada eğer seviyorsa ve yaptırmadiysa doğum da giyilen tüylü lohusa terliği tacı pijaması falan oluyor öyle bir şey de alabilirsiniz.
[silindi] Gzd3264 bence bebekten ve doğumdan alakasız arkadaşınıza özel bir şey almalısınız çünkü zaten bebeğe anneye her şey alınıyor zaten hamak da almışsınız. Mesela kaliteli bir nemlendirici krem olabilir kiehl’s origins caudalie marka falan yani bana gelse çok çok memnun olurum 😂
tospikannesi_ Gzd3264 kapalı mı açık mı bilmem ama kapalıysa şal olabilir şuan moda olan etnik desen retro şallar feln… Ben olsam bebekle alakası olmayan kendine özel hediye alırdım hamak almışsınız zaten
Gzd3264 atlasmomyyyyy 5-6 tane var takımı o yüzden onu alamam doğumdan sonrası için düşünüyorum ama bulamadm
Minikprenseees Gzd3264 gümüş göğüs kapak bir annenin en çok ihtiyacı.Benim doğumdan sonra biri alsa çok sevinirdim :)) almadiysa bu da olabilir Çanta Ayakkabı Saat Kapalıysa şal, eşarp
Gzd3264 Minikprenseees saçma olmazmı almadı sanırım söylerdi yoksa bi gizliden sorarım şal olabilir aslında☺️
Minikprenseees Gzd3264 valla faydasını görse dua eder daha size🤭 çok yakınız deyince garipsenmez diye düşündüm 🙈
Gzd3264 Minikprenseees yok yakınız orda sıkıntı yok 10 yıllık herşeyimiz birdir 😂 ama doğum günü ya daha özel bişi olsamıki diye düşündüm 😂😂
Gzd3264 [silindi] hahah 😂 onun öyle marka şeyleri yok kullanmıyor da şal yada kupa alıcağım sanırım teşekkür ederim yinede
[silindi] Gzd3264 rica ederim marka alın diye söylemedim kaliteli ürünleri olan markaları yazdım ama cildine nemlendirici kullanmamasına çok şaşırdım tabi herkesin kendi tercihi 🤷🏻♀️
Gzd3264 tospikannesi_ bende öyle istiyorum zaten herkes doğumdan sonrada hediye götürecektir onu düşündüğümü gösterecek bişi olsun istedim kapalı şal şuanlık önde ona bi bakarım teşekkür ederim 🤩
tospikannesi_ Gzd3264 yada şöyle birşeyde olabilir mesela bende tesettürlüyüm kızımı emzirdiğim için dışarıda elbise giyemiyordum oysaki çok severim sonra kendime emzirmeye müsait elbiseler aldım o tarz birşey alabilirsiniz bence çok mantıklı bir hediye bana alınsa şaldan daha mutlu olurum.
Gzd3264 tospikannesi_ onu çıkıp bi bakmam lazım bi gezinirim eğer güzel bulabilirsem olabilir aslında önü düğmeli felan olanlardan 🌸