_Nehirim_ Bugün kontrolüm vardı ama bi türlü bacak arasını açmıyor doktor göremedi 13+4 oldum 3-4 önde gidiyor yani şuan tam 3,5 aylık 🙏🏻 Tahminleriniz nelerdir 😄 Benim hissettiğim erkek ama hoca da göstermiyor diyince kıza gidiyor hep aklım
_Nehirim_ Bide şöyle başına gelen varmı bu benim 2. Bebeğim göbeğim kalmıştı biraz yani bundan önce düşük geçirdim bide öyle çıkmıştı biraz. Hocada kalın geliyor göbeğin dedi derin çok kalın dedi ilk defa duydum
buseviim _Nehirim_ evet karın bölgesi yağlı olunca net gözükmüyor gorumcemin öyleydi baya geç öğrendiler bu yüzden cinsiyeti. Tahmine gelecek olursak ben hiç anlamam ama ne olursa olsun sağlıkla olsun inşallah bebeğiniz 🌼
dhdhdhdhf _Nehirim_ bana da aynı şeyi demişti doktor 18 mi 19 da mı ne öğrenmiştim detaylı ultrasondan önceydi ama onu iyi biliyorum detaylı da kadın bebek kız biliyo muydun dedi evet demiştim
_Nehirim_ buseviim öncelik tabi sağlıklı olması gelmesi 🙏🏻 bu arada çok teşekkür ederim yorum yapıp içimi rahatlattınız için 😌🫶 Peki tam en geç kaç haftalık iken öğrendi bide sıkıntı olmadı dimş insan kafasında çok kuruyor 🥲
buseviim _Nehirim_ rica ediyorum 💖 16 haftayı geçiyordu erkek olmasına rağmen öğrendiğinde , erkek daha erken gösteriyor diyorlar ya onun için belirttim. Hayır tabiki bı sıkıntı olmadı sadece bizi biraz merak ettirdi o kadar birde iri bi bebiş oldu sezeryanla almak durumunda kaldılar ablam normal istemesine rağmen oda 4330 falan doğdu annesinin beslenmesiyle alakalı olabilir ☺️
_Nehirim_ buseviim ya maşallah 🙏🏻sağlıkla büyüsün 🫶 Doktorum da bana dedi artık bayram sonrasında gel görürsün dedi bakalım artık🫶tekrar teşekkür ederim ☺️
_Nehirim_ elizannnnn Benim hissettiğimde erkek ☺️ama işte doktor göstermiyor vs diyince herhalde kız diyorum ☺️ Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🫶
dhdhdhdhf dhdhdhdhf ben rüyamda gördüm kız olcagını bide herkese kız olcak görürsünüz diyodum doktor kız olduğunu demeden bakmadan önce ona da demisştım ben rüyamda kız gördüm diye baktı evet kız demişti
_Nehirim_ dhdhdhdhf galiba bizde bu haftalarda öğreniriz ☺️ya böyle olunca insan kafasında çok kuruyor