Arelinannesi23_ Eylulzeynep8 bende kullanıyorum çok memnunum karcher rcv5 evim sürekli supurulmuscesine temiz hem silip hem süpürüyor oğlum süt alerjisi sürekli kucak istediği için çok iyi tabi ben 1 yıldır kullanıyorum zaten özelikle hamileliğimde çok iyi olmuştu 2 aylık bebişim var
Eylulzeynep8 Arelinannesi23_ Çok iyi bende bebegim ve oğlumla daha çok ilgilenmek için istiyorum ihmal etmek istemiyorum
balmilaveannesi Eylulzeynep8 alman markası araştırın ürünleri kaliteli oluyor buharlı temizleme makinesi baya populerdi bir ara
Bebegimm1 Eylulzeynep8 gereksiz diyen nasıl var anlamadm evi sen değil robot temizliyor amacıda bu zaten ben geçen sene aldım şuan iki cocugum var normal süpürgeyi kullanmıyrm diyebilrm robot süpürüyor alırken bilindik markalardan şaşmayın bi sürü marka var uygun diye aman almaya kalkmayın önemli olan çekim gücü ve bilindk marka olması
Eylulzeynep8 Bebegimm1 işte iyi temizleniyor fln diyorlar haftada 1 normal süpürge atarım gerisini o yapsın istiyorum bakalım sizin kinin markası ne
elizz_momm Eylulzeynep8 kesinlikle evime aldığım en gerekli şey hayat kurtarıcı lütfen alma niyetiniz varsa hemen alın çok rahat edeceksiniz
Bebegimm1 Eylulzeynep8 ufak detaylara cocuktan snra takılmıyrm şunu söylim evi %90 temizliyor temizlenmeyen yer ise giremediği geçemediği alan yanı dolabın altına falan.günlük iş için kesinlikle alınır ben evi baştan aşşagı süpürgemle süpürim robotu peşinden çalıştırayım yine toz pislik bulup geliyor o derece güzel. Bendeki xioami s10 plus ben alırken roborock markayla xioami arasında kaldım bu markanın robotları çok iyi almışken yeni serilere bakın çekim gücü en önemlisi silme özelliğini pek bakmayın süpürmeyi sizin gibi yapar ama silme sizinki gibi olmaz çnkü biz 1 viledayı bi odada kaç kere içine sokuyrz temiz silsn diye.bu iki markayı bakın derm roborock xiaomi 👌☺️
benanne13 Eylulzeynep8 valla ne yalan söyleyeyim günlük süpürge ihtiyacını gideriyor, xiaomi kullanıyorum ben. 2-3 günde bir muhakkak kendi süprgemle süpürüp siliyorum tekrar cunku derin temizlik yapamıyor maalesef 😅
Eylulzeynep8 benanne13 bende haftada bir derin temizlik yapmayi düşünüyorum zaten ama günlük o yapsın 😅
NariNariKiminYari Eylulzeynep8 bence çok gerekli işteyken çalıştırıyorum eve gelince süpürülmüş oluyor ev bu sayede haftada bir temizlik yapıyorum
coldplayy Eylulzeynep8 Eve aldığım en mantıklı ve neredeyse hergün çalıştırdığım iki makine; robot süpürge ve kurutma makinesi. Gereksiz diyenlerin süpürge kullanıma özen göstermedikleri için performansının düştüğünü düşünüyorum.