mariagamze Merhabalar arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz sinir krizi geçireceğim ya 20 aylık kızım var 1 aydır desteksiz uykuya geçtik ama onu uyutmam tam 1 saat sürüyor ya bana yardimci olur musunuz
bksh mariagamze 27aylık kızım her gece sabrımı sınıyor uykuya geçmesi bazen iki saati buluyor bazen bir anda kalkıp babasının yanına gidiyor 🤷 büyüdükçe uyumaları çok zorlasiyo o yuzden durumunuz gayet normal bizde her akşam arkanı dön gözünü kapat muhabbeti
sibeldogu mariagamze 15 aylıktan ıtıbaren aksamları desteksiz uyuyor gündüz destekli gündüzü ayarlayamıyoruz bizimde gece 40 dk sürüyor malesef 🙈
Nika mariagamze ya biz de öyleydik sonra bi anda bi şey oldu severek uyuyacak nerdeyse yani uykuya hiç direnmemeye başladı. Krizli bi dönem mi acaba 19. Ay civarı. Tüm ay öyleydi 20ye girdik düzeldi
mariagamze bksh yani hep böyle olacak diyorsunuz bizde de her gece aynı muhabbet asla izin vermiyor ona sarılmama masal anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor arkamı döndüğümde de ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum artık gerçekten annelerin hakkı ödenmez ya
bksh mariagamze uyku arkadaşı denediniz mi hiç bizim kücük bir ayımız var hep onunla uyuyor yani, en azından onunla kendi uykuya dalabiliyo
bksh mariagamze uyurken de 50defa anlatıyorum bak annecim sen uyursan bende uyurum dinleniriz sabah parka gideriz böyle diyince asiiiri seviniyo ama işte bu sefer de sevincten uyuyamiyo🤣🤣
mariagamze sibeldogu peki nasıl uykuya geçiyor benim kızım beşiğin de uyuyor ve sürekli ayakta konuşuyor çıkmak istiyor sürekli su istiyor nasıl davranacağımi da bilmiyorum sizin de mi öyle yapıyor acaba
sibeldogu mariagamze yok yanına yatıyorum kendi kendine döne döne bazen benimle konusarak uykuya dalıyor ben odasını ayırdım gece beslenmesini kestim 13. Ayda alışınca düzenine uykularımız düzeldi resmen
mariagamze Bu hareketler sadece kızıma özel mi diye merak ediyorum bu yüzden çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen
Mrvegee bksh hahahahah kendimi gördüm ayni konuşmayı yapıyorum mutlu oluyor anne park sabah park diye diye sevinçten uyumuyor😂