Beraninannesii Merhabalar ikinci bebeğime hamileyim şuan 11 haftalık fotoğrafta üstteki bebek görüntüsü oğlumun kıyaslamak için birleştirdim alttakide suanki hamileliğim . Cinsiyet tahmini yapabilen varsa çok sevinirim ☺️🌸
_YanakReisinAnnesii Beraninannesii ben erkek diyorum tamamen his bu arada 😅sağlıkla kucağınıza alın ☺️
Beraninannesii Esmabetul Linç edilicem belki ama gönlümden geçen kız bebek bir oğlum var rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin birde kız çocuğu tatmak istiyoruz☺️🌸
Esmabetul Beraninannesii hiç linçlik durum yok aslında benimde kızım var oğlum olmasını onuda tatmayı çok istedim hayırlı evlat olması için öncelikle dua ettim rabbim nasio etti Bir kız bir erkek evladım var Çok normal istemeniz rabbim gönlğnğze göre nasip etsin ☺️☺️
Irmakk1 Beraninannesii kız bebek isteyince linç edilmezsiniz merak etmeyin, erkek isteyenler linç ediliyor 🤣
Momonlyn Beraninannesii Gayet masum bir istek 🥰 benim de 2. Gebeliğim nasipse oğlum olacak, ilki kız. Gönlüm de erkek geçiyordu kızım var diye, şükürler olsun gönlüme göre oldu senin de olur inşallah 🙏🏻 🫠
Ruya_sahin35 Beraninannesii cinsiyet belli olunca bize de haber verim merak ettim 😍 bana da kız gibi geldi
_YanakReisinAnnesii Beraninannesii belli olunca bana da haber verin merak ederim 😍sizi görüyordum burda oğlunuz kaç yaşında ☺️
Kupeklergiremez İnşallah kızdır🩷🌸 Ama ben erkek gibi hissettim. Benim bir kızım var inşallah seneye tekrar hamile kalmayı düşünüyorum inşallah erkek olur 💙