aybarsinannesi1 Kızlar bebeğimi emziriyorum sabah öğlen akşam bir anda nasıl oldu bilmiyorum ama sağ mememde beze hissediyorum ağrıyor boşaltamadı mı yoksa ne olabilir anlayamıyorum başıma gelen oldu mu hiç
nnoktaa aybarsinannesi1 ılık duş altında hafif öne eğilerek masaj yapın. Ardından sağma makineniz varsa sağın. Sağarken masaj yapın. Biraz ağrılı oluyor ama sağımdan sonra rahatlıyorsunuz. Yanma vs. Yoksa sıcak kompress de iyi geliyor. Geçmiş olsun.
dlrdilara aybarsinannesi1 süt bezesi olmuşsunuz muhtemelen bir çeşit tıkanıklık bu. Ağrır sakin kalın. Bebeği emzirin ama süt gelmeyebilir hemen. Sağma makinenizle güzelce sağın en az 15 dk. Sağım ve emzirme öncesi sıcak uygulama yapın. Sıcak havlu ya da sıcak su torbası gibi. Ve emzirirken bebeği yatağa yatırın üstüne eğilerek emzirin. Mutlaka göğüs boşalsın yoksa mastite çevirebilir
Eske2021 aybarsinannesi1 merhabalar yedi aylık hamileyken bende sağ göğsümde bi şişlik hissettim iki kez cerraha gittim biri süt kanalı genişlemesi diğeri süt bezesi korkulacak bişey yok dedi şu an emziriyorum ama hala geçmedi ve ağrı yapıyor nasıl geçer napsam bilemedim ya
acemitazeanne aybarsinannesi1 birkaç gündür bende aynısını yaşıyorum. Yumurta büyüklüğünde tıkalı ağrılı sağ meme. Bugün sıcak su torbası ile beklettim ardından masaj yaptım ve 10 dakika sağdım yarım saaat bekledim beklerken sıcak su torbası ile yumuşattım tekrar 10 dakika daha sağdım boşalttım. Neden olduğuna anlam veremedim düzenli emziriyorum
dlrdilara aybarsinannesi1 şu an için hayır yazdıklarımı yapın siz eğer yanma kızarıklık ateş vb olursa gitmeniz lazım
Eske2021 aybarsinannesi1 benimde öyle haklısınız insan düşünmeden yapamıyor ben iki kez doktora gitmeme rağmen huzursuzum hele bide ağrıyınca