Balbebekimm ballilokum3 Atik ailesi doğa da kamp yapiyorlar bebeğim küçükken hep onları izledim emzirirken gece boyu sessiz olması çok keyifli
Dondurmalikahve ballilokum3 Ruhi Çenet, Cavit Pancar, Yusuf Kayaalp, Osmancan Aksoy, Barış Özcan, Evrim Ağacı, Engin Deniz, İzzet gullu (yeni başladım) Ayrıca bazı asmr icerikleri, belgeseller. Çok yazdığıma bakmayın kek vakit bulamıyorum aslında.
ballilokum3 Dondurmalikahve deneyeceğim mutlaka. İzzet güllü niye panik atak ya da kaygı bozukluğunuz falan mı var?
cLearQueen ballilokum3 ruhi çenet Mr Beast Alper rende Noluyo ya Yirtık pantolon Tepkikolik Tuna tavus Orkun ışıtmak Hatay sandıkici Evrim ağacı Selen özyurt Ezgi irem
ballilokum3 cLearQueen bazılarını izliyorum bazılarını izlemedim hiç deneyeceğim ama tuna tavus komik değilmi 😂 yani tipi olsun yemesi içmesi falan
Dondurmalikahve ballilokum3 Evet hemde çok yeni başladım ama düzenli izleyemedim çalışmaktan hafta sonu tekrar başlayacağım
ballilokum3 Dondurmalikahve bende de var panik atak bir iki kez baktım İzzet güllüye ama sıkıldım devamlı izleyince iyi geldiğini söylediler sizin ne gibi paniğiniz var neler yaşıyorsunuz
Dondurmalikahve ballilokum3 Açıkçası ilk izlediğim de önyargıli baktım çünkü adamın anlatımı aslında kaygı bozukluğu, depresyonun rahatsızlik değilde duygu durumu olarak tabir ediyor ve bunlar normal diyor ama işte baş edemeyince insan bu hale geliyor ama bir videosunu sonunda bu videolar bir kere izleme ile olmaz diyor. Bir de elimde İyi Hissetmek diye bir kitap var vakit buldukça onu okuyorum. Bende kaygı var şu an
lunamarduk maysamoms33 onu bende takip ediyorum yıllardır.. üslubu konuşma tarzı güzel akıcı.. Tuncer Gizem Avcısı nı da tavsiye ederim benim bayadır Türkler de 1 numaram 💕✨
Deletedmom_216 ballilokum3 firatin mimikleri cok iyi ya😂 bazen bisi olsugunda hareketleri felan asiri komik oluyo
maybeybi idildeniz35 Muratca Bu çocukta çok samimi ve en sevdiğim şehir Muğlayı geziyor 🙃 Deletedmom_216 Noluyo ya Arada bi bunlara bakıyorum eğlenceliler ballilokum3 diğerleride ; Birhayalinpeşinde ( en çok izlediğim gezi kanalı) Ruhi Çenet Osman Gönülal 😂 Adem Güneş pedagoji okulu İzzet Güllü dediler ama henüz başlayamadım sıkıcı gibi hissediyorum Cansu Canan Özgen bu kadını çok seviyorum Tuna Tüner (instagramda bazı videolarına denk geliyorum baya linçleniyor ama adamın ne demek istediğini anlamıyorlar bence ya da anlamak işlerine gelmiyor o yüzden genelde seviyorum yorumlarını😁) Pınar Sibirsky (Uyku Eğitmeni) Goca Gız Nilgün Bodur Haluk Tatar Ceyda Ateş (karakter davranış vs olarak çok beğenmesemde aura olarak çok beğeniyorum o yüzden ara sıra izliyorum 🥲) Bunlar abone olduklarım bunun dışında videolarını izlediklerimde var ama aklıma gelmedi 🙃
Dmt-01 ballilokum3 sezgi aksu,Cinayet olaylarını vs anlatıyor.anlattığı olayların bir çoğu netflixte de belgesel olarak var zaten ama kızın anlatımı daha akıcı bence.Bide çağla tuğaltay oalyı var duyduysanız onun için pınar bk yı izliyorum ağzı çok bozuk ama onun sayesinde çözülecek sanki olay.Birde avukat var davayla ilgilenen