pprensesannesii Kızlar dün ikinci bebişimin olucağını öğrendim. Bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebiş için 10 gün sonra tekrar gel dedi. Oruç tutmamda sakınca varmı dedim sen bilirsin dedi. Bilemedm napıcağımı ilk kızımdada ramazana denk geldi borçlarım baya çok. Aranızda hiç hamilelikte tutan varmı ?
bahardg pprensesannesii çok yeni daha tutulabilir aslında zorlanmazsanız tabi baş dönmesi bulantı vs yaşamazsanız tutulur
Lolik pprensesannesii henüz senden besleneceği senim gücünü düşüreceği bir durum olmadığı için tutulur ama tabi denersin seni zorlarsa tutmazsın. Benim 4. Ayıma denk gelmişti doktorum sizin doktor gibi bana bırakmıştı, ben tutmuştum ama iftar sahur arası bol bol su içmiştim ve yediklerime dikkat etmiştim. Deneyin ona göre devam eder ya da etmezsiniz
rana0234 Hepsini tutamadım,çok az tutmuştum bende,kazaların var benim de ☺️ Sağlıkla gelsin bebeğiniz..🤲🧚
pprensesannesii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende öyle düşünüyorum sonuçta yediklerimden beslenmiyomuş sanırm ilk zamanlar
pprensesannesii Lolik çok teşekkür ederim aslında ilk üç gün bilmiyodum tutmuştum iki gün kötü geçmişti üçüncü gün rahattım şimdi öğrenince psikolojik olarak heralde bişeyler hissederm