Sibell Kızlar 2 aylık bebegim bugün aşı oldu ateşi yüksek diye calpol verdim 2 dk geçmeden çok kustu ne yapmam lazım tekrar vermeli miyim
NaimeYilmaz Sibell Panik yok 😊🌸 soyup bıraz bekleyın düşecektir.. Şuan vermeyın tekrar. Takıp edin gerekırse az nemlı bezle ateş bölgelerini silin cok cıkarsa banyo yaptırın.. Tekrar İlaç son çare 🙏
Zeynopd Sibell 38i geçmeden ateş düşürücü önermiyor doktorlar maalesef. Aşının etkinliğini azaltıyormuş. Üstüni soyun, ılık ıslak bezi alnına koltuk altlarına koyarak düşürmeye çalışın. 38,5 geçerse son çare ateş düşürücü deniyor
tecrubesizanne Sibell ateş 38.5 dereceyi geçmediği sürece ve ağlamadığı sürece ilaç vermene gerek yok. Aşı etkisini gösteriyor şu an yarına bir şey kalmayacak
Merveefemm Zeynopd bide şey diyorlar 😂 sütün yoksa emzir süt iner gelir diyorlar bebek boş memeyi emmiyor ağlıyor kıyameti kopartıyor sanki insanla dalga geçer gbi bilmiş bilmiş konuşuyorlar
Nily Sibell 38 bucuk falan olursa verin diyor doktorlar canm sen erken vermissin 37 normal bi olcu degilmi aslinda
Sibell Nily bilmiyorum canım bana yüksek gibi geldi çok az verdik kustu baya çıkmamış mıdır şimdide niye verdim diye vicdan azabı çekiyorum 🙁