damlasimsekk Merhaba anneler ben oğlumu mama ile besliyorum aptamil kullanıyorum bana kilo aldıran mama önerir misiniz veya siz hangi mamayı kullanıyorsunuz
bloommom damlasimsekk ben mama meme şeklinde ilerliyorum ilk ay Hipp organik kullandım ama bebeğim de çok kusma yaptı Bebelac golda geçtik şuan iyi ilerliyoruz
elizz_momm damlasimsekk ben hipp kullanıyorum hem keçi sütü olduğu için beslemesi iyi hem de tam organik bir mama gaz sorunu yok. Aptamil bizde hem gaz yaptı hemde gereksiz bir anda şişirdi çok şekerli bir mama doktorumuz en iyi mamayı kullanıyorsunuz hipe devam edin en kalitelisi o dedi
eymenayazmom damlasimsekk bende sadece mamayla aptamildeyken iyiydik hipe geçtik çok kabız oldu tekrar aptamile döndük ama hip iyi diye biliyorum ama aptamilde iyi bence kilo anlamında
ana0105 damlasimsekk aptamil güzel kilo yapıyor ama aptamil prosyneoya geçince kusma yaptı bebeğimde, sma optiproya geçtik içeriği temiz (normal aptamile göre) Palm yağı olayına takıldım o yüzden bırakmıştım, prosyneoda yok sma optiproda da yok palm