tospikannesi_ Kızlar 2 Nisan evlilik yıldönümümüz Eşime ne alacağımı bilemedim gerçekten güzel ve değişik fikirleri olan var mı? 5 yıllık birliktelik +5 yıllık evlilik sonucu her hediyeyi aldım neredeyse farklı birşey olsun istiyorum ama yok sjdksjjd😂
elizz_momm tospikannesi_ ben harry potter seviyor diye Lego aldım çok eğlenerek yaptı hatta yeni hobimiz bile diyebilirim😂 gerçekten alacak hediye kalmadı böyle değişik şeyler iyi oluyor
User345678 tospikannesi_ arabanız varsa özel plaka olabilir benimde aklımda almayı düşünüyorum bayılıyorlar zaten
tospikannesi_ elizz_momm mantıklı ama benimki sinir krizi geçirir ajdjsjjx😂 ay ama Galatasaray’ı birşey olabilir aşırı derece fanatik
tospikannesi_ User345678 evet var aslında mantıklı gerçekten 🤭 işi gücü araba zaten sjsjsjs Ama bunu normalde de alırım ya biraz daha özel ona ait olsun istiyorum ama aklımda bulunsun
likeli tospikannesi_ oyun oynamayı seviyorsa oyun konsolu ya da oyun olabilir. Halihazırda oyun konsolu varsa ona uyumlu vr gözlük olabilir. Futbola meraklıysa tuttuğu takım mağzasından isminin yazdığı forma tespih gibi ürünler ya da işyeri müsaitse oraya koyabileceği dekoratif bir şeyler olabilir. Teknolojiye meraklıysa drone kulaklık akıllı saat gibi bir aksesuar olabilir.
tospikannesi_ likeli oyun oynamayı sevmez. Fanatik Galatasaraylı Ama aşırı fanatik yani 4 tane forması var üstelik benle kızımda bile iki tane var ailece yaptı bizi fanatik kskdksk😂 kulaklık saat vs var almıştım geçen yıl 🫶
Mavigokyuzu tospikannesi_ Masaj, spa. Geçen gün radyoda dinledim ve dedim ki neden olmasın. 😅 Rahatlamak mutluluk getirir bence
maysamoms33 tospikannesi_ bir ara şey düşünmüştüm tabi doğum günü için bilbord kiralayıp doğum gününü kutlamayı 😁😁
maysamoms33 tospikannesi_ 25 inde dogum günü eşimin benimde ya yemeğe çıkarıcam bir saat alacam sevdiği bir ayakkabı vardı planım oydu ama stok yok maalesef üretimi durmuş 😊
tospikannesi_ maysamoms33 saat kulaklık geçen yıl aldım ayakkabı vardı onuda öylesine hediye aldım yani alınacak herşeyi aldım oyun konsolu aklıma yattı ama bilemedim
maysamoms33 tospikannesi_ hersey çok para ya valla ama bende bunları alicam kadınlara seçenek çok erkeklere hiç yok maalesef kısıtlı 🥲😊