bendenbirtanedahayok Zyrtech kullanıyorduk o uyku yapmıyordu ama şimdi ilk kez bunu içirdim 28 gün kullanacak dedi doktorumuz ve ilk defa gündüz uykusunu 1.5 saattir uyuyor 2 saate kadar uyur sanırım. Kullananlar sizde de uyku yaptı mı acaba?
Smrhls bendenbirtanedahayok neden 28 gün benim oğlum bu ilacı kış boyunca kullanıyor ilk zamanlar yan etkileri oluyodu sonra vücud alışiyo
bendenbirtanedahayok Smrhls siz ne için kullanıyorsunuz bizim alerji için bu ilacı deneyip kesicez diyet açıcaz dedi doktor o yüzden 28 gün
pinkooo_02 bendenbirtanedahayok anladım canım geçmiş olsun oğlumda alerjik alerji testleri yapıldı tekrardan baya yüksek çıktı 🥺
pinkooo_02 bendenbirtanedahayok ıge değeriniz kaç çıktı acaba çok soru sordum kusura bakmayın bizde aynı durumdayız 3 yaşında ama bitmiyor bu alerji
cakebabe bendenbirtanedahayok evet toz acı güneş bunlara alerjisi var yazın kullanıyor kışın bırakıyor ama dediğim gibi en yaygın yan etkisi uyku hali maalesef
Ertugggg Ya beni yanlış anlamayın doktor tabiki en iyisini bilir ama bu ilacı doktorumuz bize alerjik astım için önermişti ben de tekrar baktım genelde alerjik rinit ve nefes darlığını önlemek için yazıyor yani egzama için hiç duymadım umarım iyi gelir.
bendenbirtanedahayok Ertugggg yani şöyle sadece egzama değil alerjik egzama ve iltihaplı yaralar oluyordu sürekki kaşınıyordu zaten zyrtech kullanıyorduk ama zyretch 1 etki ediyormuş bu ilaç 5 etki ediyormuş 1 üst tedavi yöntemi dedi zyretch iyileştirmediği için buna geçtik zaten kısa bir süreç olucak dedi inşallah öyle olur ileride astım bronşit çevirmesin diye hem diyet hem ilaç tedavisi yapalım dedi yani
bendenbirtanedahayok Smrhls daha öncesinde yaptırdık 5.5 aylıkken 4 aylıkken devlette de yapılmıştı yapılıyor yani deri testi tabi kan testi yapılmadı onu özelde kanında var mı diye doktorum istedi kan testi temizdi
bendenbirtanedahayok cakebabe anladım çok geçmiş olsun tedavisi yok mu sadece ilaçla baskılanıyor mu sadece😢
Tazeanne0134 bendenbirtanedahayok valla canım ben hep akşam yatmadan önce verdiğim için uyku yapar mı bilmiyorum inan dr size demedi mi yatmadan önce verin diye
bendenbirtanedahayok Tazeanne0134 yok ek gıda verirken şase olduğu için armut elma vs ne veriyorsan içine at karıştır ver dedi
Prensannemm bendenbirtanedahayok aynısını benim oğlumda kullanıyor bronşiti vardı geçmeyen öksürük alerjik olmuş dedi doktor zaten astım alerjik yazıyordu bizimkinin üzerinde genelde yatmadan önce veriyorum