Kayra_68_aksaray sonnenchein ramazan’da ben kilo veremiyorum hatta alıyorum bu yıl sahur yapmıyorum sadece su içiyorum bakalım verebilecemmiyım
Silwester sonnenchein 1 bardak süt tarçınlı yada yoğurt 3 tane hurma ile yapıyorum.Yanınada 1 tane haşlama yumurta ve bir dilim peynir yiyorum.
hellobeybi sonnenchein hep veririm. evet yapıyorum. haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık. çok az pide. genel sahurum bu. haftada 1-2 kere de iftardan kalan bulgur pilavı vs. varsa onu da yerim yumurtaya ara vermek için
sonnenchein Kayra_68_aksaray ben de her sene öyleyim bu sene sizin gibi denemeye çalışıyorum ama biraz zor oluyor gibi ama yine de kilo vereceğimi görürsem böyle devam ederim
anayimbenana43 Kayra_68_aksaray sahurda yemek yememek daha cok aldiriyor diyorlar dogru mu acaba ben sahur yapiyorum ama ben de ramazanda kilo alanlardanim hareket yok sahurda yiyip yatmak iftardan sonra da halsizlik oluyor az bile yesem
menesahasan @“sonnenchein”#p34922121bem şükür vermeye başladım sahur yapıyorum ama çok yemiyorum iftardada öyle
Kayra_68_aksaray anayimbenana43 evet öyle oluyor ama biz sahura kalamıyoruz eşimi uyandırmak çok zor o yüzden 12 gibi sahur yapıyoz bende tok olduğum için yıyemiyorum gece uyanabilirsem su içip yatıyorum
selambengeldim sonnenchein sahur yapıyorum ama diyetteyken kahvaltım neyse şu an sahurda da onu yiyorum, iftarı da aynı şekilde akşam yemeğinde normalde ne yiyorsam iftarı da az yiyorum 2 kilo verdim bile bakalım
alpmila sonnenchein 1 kez yaptım ama artık yapmıyorum zaten 5 aylık bebegim var sürekli utanıyorum zor geliyor öyle tutuyorum 3 günde 1600 gitti
anayimbenana43 uykusuzanne__ bende reglm bitince tutmaya baslayacagim oyle veriliyorsa bende öyle yapayım bana hep sahurda yemezsen daha cok alirsin dediler bende yiyordum 😅😅 süt ve hurmayi da cok zayiflattigini soyluyolar hem tok tutuyormus
Kubis42 Bu kilo verebilen arkadaşlar nasıl veriyor ben hala yerimde sayıyorum 😅bu işin sırrı ne? Üstelik emziriyorum da
Kuzeymomss sonnenchein Son durumunuz nedir ? 21 gün oldu şaka gibi ne almışım ne vermişim aynı kilodayım 🙄 eşim ise daha 9.gününde tartıldığında 1 kilo vermişti. Evet yediklerime dikkat eden biri değilim fakat çok yiyen biri de değilim. Üstelik oruçluyken bol bol yürüyüşte yapıyorum, insan 1 kilo bile veremez mi ya 🥺Postunuzu görünce de merak ettim sormak istedim