cokbilmismom eses123 her sofraya oturdugumuzda eline veriyoruz zaten kemiriyor ağzından erittiğini yi yiyor birazını. Beyaz ekmekte verdiğimiz oldu pide, lavas, tandirda veriyorum 10 aylık suan 7 8 aylıktan beri veriyorum
hazale966 eses123 ben veriyorum eline tam buğday ekmeği önceliğim ama yoksa simit, yada pide de veriyorum eline 10,5 aylık o aylardada eline hep birşey veriyordum
Ebruozym45 eses123 evet beyaz ekmek veriyorum ekmek seviyor hatta yumurtayı yemekleri minik ekmek bölüp içine koyup yiyebileceği vaziyette veriyorum
aslanannesiiii06 eses123 ben 7. Ayından beri blw yaptırdığım için veriyorum fark etmiyor biz ne yiyorsak oda yiyor
Gul-42 eses123 tavsıyem aslaaaaaa vermeyın ben verdım hata ettım sureklı ıstıyor ve sureklı kabızlık problemımız var
minik_36 eses123 7. Ayından beri veriyorum hatta corbalarina bile ekliyorum ekmek vermesem bile hipp organik bebek bisküvisi var onu veriyorum disi yok ama ağzında ezerek yiyor tabi başında bekliyorum müdahale etmem gerekirse ediyorum geri kalan kontrol onda
guldenurcinar eses123 benim kızım 3,5 yaşında hala yemeklerini ekmeksiz yer. Tabii ekmek yediği de oluyor ama tercihim ekmeksiz yemekler yemesi.