mukadderzehrazeynep Burma bileziğim var 20 gram sizce burma bilezik kalsın mı iki tane kibrit çöpü bilezik mi,iki tane Ajda mı?
inci_taneleri mukadderzehrazeynep burma el işçiliği olan bir altın size değer kaybettirir bence hiç oynatmayin yerinden 😄
cokbilmismom mukadderzehrazeynep ben tek bilezik takmayı sevmiyorum iki tane ajdayi tercih ederdim ama yerinizde olsam biraz daha biriktirip iki ajda daha yapardım 4lu çok güzel oluyor. Benim iki tane vardı bebeğe gelen altinlarida iki tane ajda yaptım iyi oldu 😊😊🤭
papatyagibi mukadderzehrazeynep kibrit çöpü ve ajdalar çok güzel Ama burma varken esamesi okunmaz ya Bu konuda eskini kafalıyım 😂
elizz_momm mukadderzehrazeynep değişim yaparken eritme parası diye arada 1 gramı kaybediyorlar bende değiştirmek istedim 20 gram vardı 19 geri alırsınız dediler. Model olarakta Ajda kesinlikle şık duruyor
mukadderzehrazeynep cokbilmismom ajdalar kaç gram 10’dan başlıyor dedi kuyumcu.Bükülme falan oluyor mu?
mukadderzehrazeynep papatyagibi Adana burması seviyorum ben de geçen sene etütten biriktirip aldım 40 bine almıştım 20 gram şimdi 70 e yakındır heralde.
User345678 mukadderzehrazeynep Eğer takacaksanız kesinlikle Ajda burma falan bana yaşlı işi geliyor ya güzel de değil.
papatya_17 mukadderzehrazeynep 1 ay önce 2 tane başak model ajda aldım o kadar şık duruyor ki bi yerlere giderken de takıyorum çok güzel duruyor burma da seviyorum ama burma bilezik gündelikte ağır kalıyor ya