Feyzaktuna Bebekoglumata 3 gün sonra 9 aylık olacak oğlum, mama vermiyorum ama sabah kahvaltı, öğlen çorba ,bazen yoğurt akşam yatmadan da pirinç unu veriyorum aralarda da emziriyorum ☺️ Yetiyor gibi benim için 😌
yagizseliminannesi Bebekoglumata 9 buçuk aylık oğlum sabah kalkınca 8-9 gibi kahvaltı 4 saat sonra çorba 2 saat sonra kavanoz mamasi 2 saat sonra çorba 4 saat sonra 180 cc mama gece 12 gibi 210 cc mama gece tekrar uyanınca tekrar 180 cc mama veriyorum
Gokcee Bebekoglumata 8.5 aylık kızım. Günde 3 kere mama veriyorum. İlk uykusundan önce, ikinci uykusundan önce bide gece uykusuna yatarken veriyorum. Genelde toplamda 500 cc falan içmiş oluyor. Uyku öncesi dışında da ek gıda alıyor. Gece beslemesi ise yapmıyorum.
Boncuk25 Bebekoglumata sabah kahvaltı sonra emiyor uyuyor kalkınca corba sonra emiyo uyku sonra meyve buresi bazen de yaptığım yemeklerden yer makrna pilav tavuk köfte gibi
Zumra06 24unde 9 aylik olack kizim var. Ek gida asla yemiyor. Mama iciyor sadece oda gunde 3 4 kere 180 ml falan. Arada meyve vermeye calisiyorum onuda yemiyor nabacm bilmiyorum 😥
Ahmedinannesi123 Bebeğim 9 buçuk aylık.125 CC mama veriyorum.genelde 4 saat te bir içiyor.ek gıda da yoğurda bisküvi katıyorum,çorba veriyorum,meyve ne olsa yiyor çok şükür
arasbek 10.5 aylığız 3 ya da 4 kere 150 cc mama sabah kahvaltı öğlen çorba ikindi meyve akşam yoğurt ama zorla yiyoruz iştahsızız.. önceden meyve yoğurt yerdi çorba yemezdi 3 gündür de çorba yiyor meyve ve yoğurt yemiyor. 🤷♀️
Waffle Bebekoglumata Anne sütü +ek gida aliyor kızım. 9 ay 1 günlük. Sabah 1 Kahvalti 1 Akşam 1 olmak üzere 3 ana 1 defa da ara öğün veriyorum. Aralarda da anne sütü veriyorum
Aybukemmm Benimde kızım 9 aylık . Birkaç hafta öncesine kadar ek gıda ve anne sütü şeklinde gidiyorduk. Ama ne oldu anlamıyorum şimdi ne yemek versem geri tukuruyor. Var mı böyle bişey yaşayan. Varsa nasıl çözdunuz
Deletedmom110 Bebekoglumata tam 9 aylık. 3 öğün ek gıda. Geri kalan anne sütü ama eskisi gibi emmiyor. Oynuyor sanki.
Anita 8 aylık yeni oldu 3 öğün ek gida vermeye calisiyorum 1 turk kahvesi fincani kadar herogunde ara ogun yapmiyorum çünkü yemitir bebegjm com haraketli oyuzden kacmaya calisiyor telefondan video acarak yediriyorum anne sutude gunduz 5 kez gece 2 kez falan emiyor memede uyuyor O yüzden boyle
[silindi] Bebekoglumata 3 öğün ek gıda (bazen iki oluyor değişiyor) günlük 500-600 cc mama içirmeye çalışıyorum. Günlük toplam 7 öğün alıyor. Ek gıda yemezse mama içirmeye gayret ediyorum. Çok iştahlı sayılmaz zor yediği için cc cc gram gram yediklerini hesaplayıp not ederek hedeflediğime ulaştırmaya çalışıyorum
Nazliprensesinannesi Bebekoglumata uyandiginda beni emiyor yarim saat sonra kahvalti yaptiriyorum bikac saat sonra meyve kuru meyveli yulaf ezmesi ve ruseym yogurda karistirip veriyorum uykuya yatiyor uyaninca sebze corbasi yediriyorum yada balik corbasi tavuk kofte bunlardan birini...uykuya gecerken gece muhallebisi yapip yediriyorum uyuyor aralardada surekli emiyor şu anda 10 ay 12 gunluguz cnm
ayssmt Bebekoglumata bn emziriyorum o yuzden ne icio bilmiyorum sabah muhallebi peynir yumrta faln ogln meyve yogurt aksam yemegide bn ne pisirditsrm onu yiyo bizim ana ogun anne sutu
Prensinannesii06 Bebekoglumata anne sütü artı mama ve ek gıda benim oğlum doymuyor mu ya 225 cc içiyor mamayı sabah kalktığımızda önce emziriyorum sonra kahvaltı hazırlıyorum peynir yumurta zeytin yiyebileceği şeyleri 2 saat sonra mama içiyor öğle uykusundan kalkınca tekrar emziriyorum 1 saat sonra falan çorba içiriyorum sonra tekrar bir mama içiyor tabi bu saatlerin aralarında 5-10 dakika şekerle yapıyor gelip beni emiyor ama günde 3-4 defa 225 cc bazen ağlıyor bitince çok mu mama acaba yorumları okuyunca bana fazla geldi de istiyor yani bütün gün yemek versen hayır demicek kardeşim de obez
PnarYektaA Bebekoglumata her uyandığında ve yatırdığım meme günde 4 kereyi buluyor bu sabah kahvaltı öğlen çorba akşamları meyveli yoğurt veya meyve püresi olarak gidiyoruz biz
prensestuba PnarYektaA meyveli yoğurt tavsiyem vermeyin. Bence sade vermeniz daha iyi o şekilde alışması sade yoğurttan uzaklaştırır. Önceleri bizimki de ekşiliğinden hoşlanmadı ama tutarlı davrandım şimdi bayılarak yiyor. Ama meyveli verirseniz ileride yoğurt çokta tercihi olmaz.
Prensinannesii06 Bebekoglumata bir doktoruna söyleyim hiçte yerinde durmuyor çok hareketli kilosu falan ayına göre normal gidiyor gram olarak biraz öndeydi Mesela 180 cc yapıyorum doymuyor bitince ağlıyor biz yemek yerken illa oda yemek yemek istiyor yani önüne koysam bütün gün yemek hayır demez yer bende kardeşim obez olduğu için korkuyorum eşimde çok kiloluydu sonradan verdi bir doktoruna söyleyim en iyisi
betulergl 9 aylik kizim 2 3 kere sut iciyor 220 ya da 240 cc Sabah ilk uyandığında süt bazen kahvaltı Öğlen püre Arada meyve Öğlen içinde tekrar püre & çorba Akşam normal ona pişirdigim yemek Yatmadan önce de süt Saat tutmuyorum artık ortalama ne zaman acıktığını biliyorum ki farkettiriyorlar zaten