kelebekmom Kızlar merhaba:) 8 dişi var bebeğimin diş fırçası alıcam rocs marka güzel gibi ama bakınıyorum. Silikon iyi gibi ama düz fırça mı alsam bilemedim öneriniz var mı ? Bide macun önerisi 🌸
MnkKrtl kelebekmom parmağa takılanlardan kullandık başta sonra chicconun fırçasını aldım aşırı yumuşak ve küçücük rahat ediyoruz ☺️
_YanakReisinAnnesii kelebekmom ikisini de rocs marka kullanıyoruz. Büyüdükçe yaşına uygun olan macuna geçiyoruz. Fırçası falan gayet yumuşak ve kıllarında dökülme birşey olmuyor.
Aaayyssee kelebekmom ikisinide rocs kullanıyorum kızım için, fırçası küçük yumuşak güzel dökülme vs olmuyor macunda muzlu aldım kızım seviyo tadını öğürme vs yapmıyor
kelebekmom tasdemirrr Parmağa takılanlar çok küçük bebekler için sanki :/ benimki de küçük de işte 😅fırça alayım diyorum
kelebekmom delidivane 1 yaş öncesi belki olmaz da benim bebeğim 15 aylık olacak artık macun kullanır diye düşünüyorum 😅
kelebekmom delidivane Florürsüz parabensiz içeriği temiz olursa sıkıntı olmaz heralde 😅yani yutmaları iyi değil tabi de ..