Seymaixle1 Lina2007 ne olursa olsun pes etme uyku konusunda uyutmak için ben odaya giriyorum bazen bir saatten fazla uyutmam sürüyor uyumak istemeyince şebeklik yapıyor gülüyor konuşuyor uyumak istemiyor. Siz ne kadar kararlı olursanız o kadar işe yarıyor . Benim kızımda her gece 12-1 de uyurdu yeni uyku düzeni oturttum
ebrudefne06 Lina2007 uyku ve yemek düzeni bmce sabah kacta uyandıgıyla alakalı. Kızım gec kalktıgı vakıt hersy kayıyıyor sacma bişi oluyor. Sabah 8-8, 5 uyanıyor uyanınca meme dıye tuttrması var o yuzden kahvaltıyı agır hazırlıyorm 10-10, 5 gibi kahvaltı. 12 gibi öğle uykusu 2 de genelde uyanır 2,5-3 gibi öğle yemeği Aksam 6 gibi de aksam yemegi. Gece de 8,5-9 gibi uyur. Gece emiyor 3-4 kez. Ara öğün de cok vermek istemiyorum ana öğünlerini minnacık yiyor kilosu yasına göre cok cok az. Doktor memeyi kesmemi istedi ancak henuz basaramadım
Meyveliburln Biz 18 aylığız sabah 9 kalkış 13 öğle uykusu 22 gece uykusu tabi gece 500 kere kalkıyor orası ayrı ama sonuçta bi düzen sayılır 😂 Sizin nasıl
Arsylda1 Sabah 8-8,5 arası uyanış 9 kahvaltı 12 öğle yemeği 12,5-1 en geç uyku 2,5 uykudan uyanır 3 gibi ara öğün yer 6 gibi akşam yemeği 8 gibi yerse ufak kek ev yapımı isterse alır bir iki lokma yer 9 da yatak 9,5 uyku gece 1 defa uyanıp su içip yatar
Seymaixle1 Tam bugün 19 olduk . Sabah 8-9 arası uyanış 11 kahvaltı (yumurta,bazen peynir , ekmek ) 12 öğle uykusu 2 uyanış 4 gibi ikinci öğün yemeği 7 akşam yemeği 9 gibi uyku öncesi atıştırma(mutlaka tahin pekmez) 9-10 arası uyku gece bir yada 2 kere su için uyanma