Dgrzglsnn_ Merhaba anneler 8 aylık bebeğm var kaşığı görünce ağzını kitliyor binde bir açıyor yiyor çok iştahsız isteksiz ne yapabilirim Bi fikir verin lütfen Kilo almıyor 6900 kilosu 2 ayda 650 gr almış
peramomms Dgrzglsnn_ 8.aya girince bizdede başldı çok güzel ilerliyorduk pankek eline verirdim ben koparır verirdim şimdi karşısında. Bin tane oyunlar şarkılar söyleyerek zorla bir kaşık ağzına sokuyorum oda yarısı yerde yarısı ağzında yani öyle fena haldeyiz her yemek sonrası banyo
Ay23- Dgrzglsnn_ benim kızım da 10 aylık olacak öyle malesef. Israr etmiyorum kendi yediklerimden tuzsuz baharatsız yapıp veriyorum bi kaç kaşık zorlamıyorum ama diş çıkarmaya başladı üst üste
neslihanada Canım 8 aylıkken hepsinde oluyor bence o aylarda benim bebeğimde olmuştu zorlama geçici merak etme düzeliyor geri
chzgnc neslihanada ay inşallah bi biz böyleyiz sanıyordum beni emmek istemiyor oğlum mama 3 ölçek yani 90 cs yapıyorum zorla bir ölçek içiyor oda yarım saat geçiyor sonra kalan çöp ek gıda almak istemiyor çorba yoğurt meyve vs hiç birşey zorla iki kaşık veriyorum bu arada 8 ay 7 günlük oğlum hiç dişimiz çıkmadı
ilaydaurker chzgnc chzgnc 8 ay 16 günlük tam olarak aynı durumdayız türlü oyunla iki lokma yedirmeye çalışıyorum kitliyor ağzını açmıyor asla böyle değildi iştahlı bir bebişti şimdi zooorla 3-4 kaşık. İnşallah bu bir dönemdir ve geçer bir an önce
Dgrzglsnn_ chzgnc Bende dün fark ettim alttan minicik bir diş patlamış umarım bu iştahsızlığı bundandır