uykusuzanne__ Oylesinebirii Ezogelin çorbası Tepsi kebabı Pilav Hazır yufkadan börek Yaprak sarması Salata
Efeannesi_ Oylesinebirii bende yakında misafirlerim olacak şöyle menü hazırladım kafamdan ; Çiğköfte Hazır yufkadan börek Bamya çorbası Maklube Karışık mevsim salata Birkaç da meze yapacağım Ayva hoşafı Yetersizmi sizce
feyzanuur Oylesinebirii •mercimek çorbası •hünkar beğendi •şehriyeli pilav •kaşık salata •ortaya zeytinyağlı fasülye veya barbunya •güllaç
Oylesinebirii feyzanuur bizim burda tek tek servis açılıyor ortalama 8 kisi olacaz hunkar begendi zor olmaz mi acaba . Tek tek servis acmak
BalBocugum uykusuzanne__ kaç kişi için ne kadar kıyma kullandınız? Benimde aklımda ama kestiremiyorum 6 yetişkin 2 çocuk olacağız
hasmelad Oylesinebirii Mercimek çorba Tepsi kebabı Şakşuka Fırında elma dilimpatates Nohutlu pilav Mevsim salata Güllaç Yarın benim de misafirim var Menüm böyle☺️
feyzanuur Oylesinebirii evet hünkar beğendinin tek tek servis olması lazım tabi ki😬 davet sofralarında çok yakıştırıyorum, üstüne maydanoz serpiştirip🤌🏻☺️
BalBocugum Oylesinebirii Yoğurt çorbası Patates köfte dizmesi Pirinç pilavı Sarma Ispanaklı peynirli gül böreği Salata Humus Yoğurtlu köz biber ve patlıcan salatası Kadayıflı muhallebi Böyle bir menü yapacağım bende inşallah
Oylesinebirii feyzanuur 8 kisi bu yemek icin cok degilmi peki. İftar saatinde hazir olmasi lazim en az bir 15 dk önce baslamam laizm.sogumaz mi ayy cok pimpirikliyim ,🤭