Cevriye_cevriye Kızlar küçük kızımın gözleri ne renk sizce gri mi, kahve rengi olmadığı kesin😂❤ gözleri biraz kırmızı çıkmış ışıktan dolayı
Nekwam Cevriye_cevriye lacivertle gri arasi dimi benim oğlumunda böyle idi bana çekti acik kahve oldu Beyaz tenlilerde eksik bisiden dolayi özellikle ilk 6 ay bebelerin goz rengi böyle olurmuş
Cevriye_cevriye Nekwam olabilir canım bizden eşimin abisinin gözleri böyle dediö belki ona benziyordur 😂😂
[silindi] Cevriye_cevriye 6 aylıkken belli olur artık yavaş yavaş değişir şimdi çok belirsiz gri kahve lacivert karışımı bir renk. Renkli olacak göz belli oluyor ama hep açık renk lacivert mavimsi gidiyor
Cevriye_cevriye Nekwam aynen sağlıklı olsunlar da fark etmez,❤ önemlisi o ama sadece merak ettim çoğu diyor gözleri gri'e bakıyor diye 🤷♀️🤷♀️
Cevriye_cevriye Abrakadabra bende ikisinin arasında kalıyorum ama tam 6 ile 12 ay arasında netleşiyormuş göz renkleri, öyle de kalabilir eşimin abisiinin gözleri gri babasının yeşil
Abrakadabra Cevriye_cevriye hemde çok güzel bir yeşil masallah 😍 benim oğlumun da yeşil arada ela gibi duruyor 6 aylığız bilmiyorum değişirmi.ben açık kahve eşim yeşil gözlü😍
Cevriye_cevriye Abrakadabra 😍 bizim eşimle ikimizin de kahve rengi büyük kızımın gözleri bizim gibi 😃 küçüğü amcasına dedesine benziyebilir 🙈🤷♀️