aylizinannesiiii Kizlar üç gündür ateşim düşmüyor iğne yaptırıyorum acilde boğazlarım düzelmiyor bu ne böyle yaşayan var mı artık sıtma gibi titremeye başladım
Bennededimki aylizinannesiiii boğazınız hemen düzelmez. Antibiyotıkle 1 haftaya ancak düzeldi benim. Bu salgın biraz inatcı. Bol bol sıvı alın. İlacınız varsa yarayacaktır. Ağrıya Arveles iyi geldi bana baya.
sera03 aylizinannesiiii ay benim de şu an düşmeyen bir ateş ve boğaz ağrım var hafifte vücutta kırgınlık sizin kaç gün sürdü acaba ateşiniz nasıl atlattıniz süreci
aylizinannesiiii Mavigokyuzu faranjit fedi kulak burun boğaz bogazlarin çok kızarmış dedi ama antibiyotige bugun başladım kalkacak halim yok kızım gözüme bakıyor iyiles artık diye
aylizinannesiiii Bennededimki antibiyotik bugün yazdı en sonunda titremeye başladığımı görünce acilde iğne vurdurdum az önce yine titremekten yrmek yiyemedim
Mavigokyuzu aylizinannesiiii ah çok geçmiş olsun, antibiyotikler genelde 24 saatte etki ediyor, saatli almaya dikkat edin. Acil şifalar diliyorum
aylizinannesiiii Mavigokyuzu aminnn çok teşekkür ederim o kadar halsiz bırakıyor ki kızımla oynayamiyorum yemek yiyemiyorum 🥹
aylizinannesiiii sera03 üç gün 40 derece ateş asla düşmedi bel ağrısı kemik ağrısı sonra yavaş yavaş geçmeye başladı boğaz agrisi öksürük on gün sürdü arada öksürük hala var