Damla_yagmur Haftanın 2 3 hünü gündüz uykusuna yatoyor yatormaya çalıştığımsa uyumuyor bazen sizde de var mı bu durum
-Ozge- Damla_yagmur Evet 2 bucuk yaşında tamamen bıraktı gündüz uykusunu şuanda 3 yaşında hâlâ akşam 5 gibi mayışıyor az kestireyim diyor 🤭 ama izin vermiyorum çünkü o saatte uyursa gece yatmak bilmiyor
Lolik Damla_yagmur 27.ayda bıraktı. ramazanda zorlanıyorum diye bir kaç gün uyuttum bu seferde 12 den önce uyumuyor o yüzden bana göre uyutmamak en iyisi
ellerimt0mbikt0mbik Damla_yagmur Benim oğlum da tam 2,5 yaşında,yatırmasam icimizden geçiyor,yatirsam gece birden önce yatmıyor.Ramazandan sonra bir ayar çekmeyi düşünüyorum,o da o zamana kadar karar verir sanırım öğle uykusu isteyip istemediğine🤷
birbebekannesii_ Kızlar 9 aylık bebek kaç kez uyumalı sabah çevremde herkes “bebek uyumazsa büyümez” Diye bi laf söylüyo
Edo_yekta12 23 aylık iki haftadır aynı durumdayız bende artık zorlamıyorum. Daha doğrusu uykusu var ama uyumak istemiyor öğlen 12 1 uyku saatiydi düzenliydi. Şimdi ikindin uyumak istiyor bende o zaman uyutmuyorum geç yatar diye