aybarsmom34 UykuPerisi_ az önce bunu sosyal medyada gördüm. Birisi 5 aylık gazlı bebeğine bunu almış ve sanırım baya işe yaramış. Sanırım 2 yaş üstüne mavi kaplı olan, 2 yaş altınada turuncu kaplı olan oluyormuş. Tabiki siz yinede doktorunuza danışın 🌼
birerkekbirkizannesii UykuPerisi_ kızımı doğum yaptığımda ilm kontrol eden doktor mavi maflor verdi yenıdogan bebegıme inanılmaz iyi geldi, sonra doktor degısıklıgı nedeniyle degıstırdık ve daha bugün eczaneye gerı ondan sıparıs ettım dıgerlerı bıseye yaramadı
berecesel UykuPerisi_ mavi olanı vermişti doktor. Aslında probiyotik bir damla bağırsak florası için kullanılıyor. Ben gazdan yana hiçbir faydasını görmedim kullanmayı bıraktım.
UykuPerisi_ aybarsmom34 ay canımsın sen kafamı en çok kurcalayan bu renk olayıydı. Teşekkür ederim. Bugün başladık bizde bakalım faydası olur inşallah
Kitsu Ben kullanıyorum. Bebek hemşiresi olan bir arkadaşım önerdi onlarda yoğun bakımda maflor aldırıyorlarmış ailelere. Zinco da denemiştim maflor daha iyi geldi bize
UykuPerisi_ birerkekbirkizannesii bizim de bugün 28 günlük oldu turuncu olanı verdi doktorumuz. Renk olarak ayrıcalıkları nedir acaba ?
birerkekbirkizannesii UykuPerisi_ turuncu olan kılık bebekler ve bağırsak dengeleyici yani ishal falan varsa onu önlüyor Benim mavi kullanma sebebim bebeğim zaten genel olarak kabız olduğu için turuncuyu kullanmıyoruz o yüzden
blackbird Biz de 1 aydan sonra başladık sanırım. 4.aya girdiğimiz gün bıraktım. Turuncu olanı kullandık.
1kuzuannesi birerkekbirkizannesii merhaba bebeğim 1 hafta sonra 4 ayını dolduracak son bir haftada 2 kez durduk yere ağlama krizleri oldu biri gazdan oldu diğerinde sebep yoktu acaba kolik mi? Ama bu zamana kadar hiç problem yaşamamıştık gaz ile alakalı 4. Ayda kolik başlar mı ya
birerkekbirkizannesii 1kuzuannesi 4.ayda yaşadığınız ataktır, genellikle 4.ayda çok sık yaşanıyor. Uyku gerılemesı beslenme reddi aglama krızı hep 4. Ay ataklarındandır. Kolik genelde 4. Ayda son bulan bisey başlamaz yanı
1kuzuannesi birerkekbirkizannesii inşallah ama ağlamamız 1 hafta içinde 2 defa 3 buçuk saat sürdü inanır mısınız çocuk mosmor oldu nefes almadan ağladı. Bir de bunların olduğu 2 gün de misafirliğe gitmiştik orada başladı ağlamaya eve geldik devam etti 3 buçuk saatin sonunda yoruldu uykuya geçti inşallah ataktır ve tekrarlamaz bir daha gaz sorunu olmayan bebeğim bi anda kolik olmaz heralde