lilanasi Dediğim gibi her derse katılırsanız zaten ister istemez o güzergahı ve nerede ne yapmanız gerektiğini ezberleyeceksiniz. Üstüne birde komisyon üyeleri iyi olursa hiç korkmayın. Benimkiler tam bir şekerdi. Bahsettiğim gibi benim sınav günüm de o kadar çok yağmur yağıyordu ki yokuş kalkışta arabayı kaydırmaktan çok korkmuştum. Kaput ve iç kısmı saydırıyorlar biliyorsunuz, benim sınavımdaki komisyon içi saydırmadı mesela. Kaputu biliyorsan içi de biliyorsundur, hiç heyecan yapma arkadaşlarını almışsın ve geziyormuşsun gibi düşün demişti. Hatta eşim mesafeli bir şekilde arkadan takip ediyordu bizi , hocam da eşin takip ediyor bak falan dedi ardından komisyon eşinin numarasını versene emniyetten arıyormuş gibi yapayım sınav aracını niye takip ediyorsunuz diye şaka yapalım demişti 😂 belli bir hız sınırı var ben onu baya aşmıştım istemeden ve en son komisyon 50yi geçmeyi düşünmüyorsun dimi diye dalga geçmişti 😂 komisyonun iyi olması da çok çok önemli. Umarım ki seni sıkmayan senin psikolojini anlayan çok iyi komisyonlara denk gelirsin 🌸