bonitamama İkinci bebeğime hamüle olduğumu öğrendim.Şuan çalışmıyorum. Kendimi babamın işyerinde sigortalatsam doğuma kadar, doğum parası alabilir miyim? Ama şu aylık yatandan bahsetmiyorum, benim dediğim şuan 50.000 kadar sanırım.
denizalismom bonitamama yapabilirsiniz ama bazen SGK’dan deneylemeye vs gelen oluyor. O zaman orada olmanız gerekir
koruk bonitamama merhaba alabilirsiniz 112 gün gada 120 günlük sigortslı olmanız yetiyor gün sayısını doğrulatın tabiki 32 de çalışır alıp 37 de calısamaza ayrılıyorsunuz muhasebeciye doğum belgenizi atıyorsunuz bitiyor
Rabiiul bonitamama 50 binden fazladır ben 50 almıştım çünkü , o gün geldiğinde Dr kontrolünde denir fakat sgk daha pahalıya geliyor sırf para için yapacaksanız sgk masrafı kişi başı 10 bin civarı
bonitamama denizalismom haber veriliyormu gelmeden önce. kardeşimde orda sigortalı ama her zaman orda olmuyor
rumeysamine O gün orda olmasanız bile izini falan derler senin için imkanım varsa hemen yap onun için belli bir ay ödemen olması lazım geç kalma
bonitamama Mrtannesi Pardon? Özel hastaneye verene kadar sigortama ystırmayı tercih ediyorum? Etiklik ne alaka
Muhammet bonitamama yani senin daha önce hamile kalmadan önce 100 küsürlerde bı çalışma gecmisin sigorta geçmişin olması lazm smdi olcagini sanmiyorum