Kisirvetursu 3 ,5 yasındaki çocuğum için çizgifilm önerir misiniz böyle sakin çizgi filmler kavgalı savaşlı şeyler istemiyorum
BordoHuniliAnne Kisirvetursu ben Trt Diyanet Çocuğun çizgi filmlerini seviyorum, daha çok aile dostluk arkadaşlık yardımseverlik iyilik böyle şeyler öğretmeye çalışıyor, çocuklara olumsuz yönde etkileyecek veya kötü örnek olacak şeyler yok.
aselliyam23 Kisirvetursu Niloya elif ve arkadaşları Elif’in düşleri sakin içeriği sadece eğitici öğretici aynı zamanda sakin çizgi filmler kızım da 3 buçuk yaşında bunları gönül rahatlığıyla izletiyrm günde 1 saat 🥰
ZeydsMom Ucansupurge niloya kuduralim burunlarimizi karistiralim niloyami ? 😄 Onun aslinda oyle seyler yokmu yani?
Ucansupurge ZeydsMom hiç böyle bir şey söylenen bir bölümle karşılaşmadım. İcergi güzel dosluk,arkadaşlık,aile,sevgi,büyüklere saygı,hayvan sevgisi gibi konuları işliyor. Problem çözmeye dayalı
SevimliHayaletCasper ZeydsMom hayır o sonradan seslendirilmiş komiklik için. Orijinali o şekilde değil
ZeydsMom Ucansupurge ay o dublaji neden oyle sacma salak yapiyorlar. Erzurumlu niloya videolari surekli cikar karsima. 😄
Ucansupurge ZeydsMom Haha gerçekten mi bakacagim mutlaka 😅 komiklik olsun diye saçma dublajlar yapıyorlar😁
bisenakillisinzaten Kisirvetursu kaplan Daniel Kaptan pengu ve arkadaslari Niloya Genel olarak trt çocuk ve diyanet çocuk izliyor
Kisirvetursu Lolik benimki de öyle en sevdigi niloya ve blippi ama sıkıldı artık başka seyler istiyor