benikicocukluanne bebeğğin aranması doymadığı anlamına gelmez memenizin yumuşak olması süt olmadığı anlamına da gelmez bebekler ilk doğduğunda kendini güvende hissetmek ister ve anne göğsünü ister memeyi ister aranması bundandır ben iki saat göğüste tuttuğumu bilirim mesela çğlık kıyamet ağlıyorsa aranıp açtır diyebiliriz o zaman be küçücük midesi var iki memenizden o süt bakmışlarsa iyi demişlerse çok rahat gelir geliyordur emin olun hep anne sütü sindirimi mamaya göre daha kolaydır mama yiyince uzun süre aranmamasının sebebi bu anne sütü içen bebekler sık sık emzirilir çünkü sürekli acıkırlar sindirimden dolayı bu sizi yanıltmasın buraya kadar herşey tamam meme yağlı sütle dolu olunca yani yağlı süt üretince yumuşak ön süt yani daha çok su ihtiyacıni karşılamak için olışan sütle doluysa da daha sert olur o yüzden ona aldanmayın benim bebeğim sütüm olmasına rağmen sarılık oldu ve asla uyanmıyordu uykuda bile zorla emzirmek zorunda kaldım Altını değiştirin topuklarına dokunun hafif sıkın uyandırın emzirin pes etmeyin