Bluemoons Oğlum 6 5 aylık doktor artık su ver dedi ancak biberonla veriyorum ağzına su gelince hemen çekiyor ağzından içmiyor. Kaşıkla veriyorum üstü başı ıslanıyor 2 damlayla da terse kaçıyor sanırım öksürüyor. Nasıl alışacak içmiyor su hiç
momas Bluemoons pipetli suluklar var onların pipet kısmına muz ya da tatlı birşeyler sürün çeker belki ben öyle görmüştüm
Bluemoons aysimatez yani karışık bazen biraz bardaktan içiyor çoğunlukla tıkanıyor anlık o zaman içmek istemiyor. Bende çok zorlamıyorum kendim içiyorum böyle hüpp diye ses falan çıkarınca o da bi heves edip 1 2 yudum içiyor. Ama tam öğrenememedi mi desem pipetli bardaklardan alacağım bir şekilde çekerse belki öyle daha çok içer. İnsan tıkanmasından da geriliyor bazen ben bile vermek istemiyorum ama korkuyorum diye de vermemezlik yapmıyorum
minikelanur Bluemoons bi ara kendime aşırı dert etmiştim su içemiyor bu cocuk napcam nasıl ögrencek diye kendi kendine alıştı valla 10 aylık sütten cok su iciyor akısına bırakın içgüdüsel ögreniyorlar