elizz_momm Kızlar hep iftar menüsü konuştuk sahuru da yazalım fikir olsun 😊 -kırpık ıspanaklı börek -yumurta -domates salatalık biber -diğer kahvaltılıklar -belki patates kızartması Bu gece bizim menümüz bu. Allah ım herkesin orucunu kabul etsin inşallah 🤲❤️
uykusuzanne__ elizz_momm ben sahurda yemiyorum hiç iştahım olmuyor sadece su içip uyuyorum ama eşim için genelde yumurta kahvaltılık bazende dondurucudakileri çıkarıyorum katmer poğaça 🥯 gibi
papatyagibi elizz_momm Ben sahur hazırlamayı bıraktım Kendim tutmuyorum ama esim tutuyor diye güzelce hazırlayıp eslik ediyordum Kendisi hazırlasın yesin hak ettigi bu Ama sahurda kahvaltılık yanınada bir cesit bir sey ideal oluyor bence
alinmom elizz_momm bende genelde muhakkak yumurta yaparım haşlarım, salçalı yumurta, menemen, tost, kete, pizza, börek, sahine genelde yaparım 🫠
Mirosumm8895 Bizde hep kahvaltı dün kekikli domates sarımsaklı ekmek ve normal kahvaltı çıkardım ama bu gece bilemiyorum hiç benimde buzlukta börek var belki yaparım bende
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala papatyagibi ben de tutmuyorum kalkıp hazırlıyorum yemiyorum ama yanında duruyorum. Hatta şey dedim. Çocuk emzirmeye kalktığımda benlik bir şey yok deyip uyanmıyordun. Şu anda da Benlik bir şey yok ama ben uyanıyorum. Evet, sen benden daha çok sevap kaznıyorsun bence dedi. Orasını Allah bilir sen çocuk doğduğunda uyanacak mısın falan dedim. Ya ozmn işler yoğun olursa falan dedi hemen 😂
papatyagibi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Bende aynı şekilde ona güzelce hazırlıyordum kendim yemiyordum ama çay falan içerek eşlik ediyordum Beyefendi bozduğu orucun faturasını dünden önceki gün bana kesince dedim ki ne halin varsa gör Neymiş sahuru ağır hazırlamışımda o yüzden midesine ağır gelmiş afedersiniz çıkarmış orucu bozulmuş Ben dedim sanki sahurda tıka basa fazla fazla ye diye O günden beri yok sahur hazırlığım falan kendisi hallediyor Belki birkac güne sinirim gecerde insafa gelirsem tekrar hazırlamaya baslarım 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala papatyagibi Allahımmmm😂Çok haklısınız 😂 Ağırsa yemesin, zorla mı soktun ağzına 😂Misal Pilav falan koyduğumda kendisi yemez mesela susatır falan der. Yemezsen yeme derim bende.
papatyagibi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kız ağır dediğide kahvaltılık yanınada omlet yapmıştım gerçekten agır bir menü olsa gam yemeyecegim 😂 Tıka basa yedi gözümün önünde Sonra midemde midem E ben napiyim
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala papatyagibi Bende hep tıka basa yer sonra çıkarırdım. Burda senin suçun yok kiii😂
papatyagibi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aaa olur mu benim suçum ksksks Dedim ki en son günahı bana yazılsın nolur sus 😂
oglumubeklerken htice2909 yulafli omlet tarifi alabilir miyim bende bu gece yulaf tost düşünüyordum başka gece de yulafli omlet yaparım 🙂
oglumubeklerken elizz_momm ben bu gece yulaf tost yapıcam yanına da yumurta zeytin peynir ceviz vs bi de süt içiyorum sahurda. Eşim tutmuyor kendim için sadece.