Dilanatlas 15 aylık oğlusum var yeniden hamisimm kızımız olucak yüksek ihtimal isim önerilerinizi alırım 🥰 bu arada oğlusumun ismi Atlas 💙 ona yakı isimde olur uzakta olur 😘 🌱
yldrm986 Dilanatlas Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım,güzel bir hamilelik dönemi dilerim.Benim oğlum var ismi Barış ama kızım olsa adını Emek Nil koyacaktım ,kızım olursa yine öyle olacak ♥️
Duce28 [silindi] Ben hep ilerde evlenirsem erkekte olsa kız olsa adını deniz koyacağım derdim . Çünkü denizi çok seviyorum . Nerden bilebilirdim ki kocamın soyadının Deniz olacağını ❤ kızımın adı Irmak herkes iki ismi var sanıyor 🤗 @Dilanatlas Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Hayırlı evlat olsun inşaAllah . 🤲 bir tanıdığım vardı kızının adı aran oğlunun adı atlas idi . Belki fikir olur size de 🤗
Derinbebis Sarisin kızımın adı derin ❤️ Derin öykü de düşünmüştük aslında ama iki isimle uğraşmasını istemedik ☺️ Rabbim sizede nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla
Mom567 Dilanatlas benim kızımın adı asel , ikra da koyacaktım ama ağır gelir diye koymadım ikra düşünenilirsiniz Kuran da geçiyor anlamı : Oku. Hz. Muhammed (s.a.a.)’e inen ilk vahiy. Oku anlamına gelir. Kuran’ı Kerim’de geçmektedir.
Zumraa12 Benim prensesimin ismi de zümra ahlaklı kadın demekmiş bence her ne isim koyarsanız koyun o ismi güzelleştiren bebeklerimizdir kesinlikle 😍
Alieymen65solin Dilanatlas duyulmamış isim çevremde o kadar çokki burda söylemeye kalkarsam kimse duymamıştır😅