keceli Oğlum bir yaşında bebek bisikleti almak istiyorum ama kullanışlı birşey mi kullanan var mı merak ediyorum
Merveeofs keceli biz o zaman ebeveyn kontrollü bisiklet aldık kendi süremeyeceği için yazın çok rahat oluyordu kızım da çok sevmişti
ahlasmomm_ keceli globber almıştım hava güzel olunca onunla çıkıyoruz ama arabaya sığdırmak mesele işte 🙂
forumgurmesi Şuanlık ebeveyn kontrollü bisiklet alıp daha sonradan da normal bisiklet olarak kullanımını sağlayabilirsiniz, biz Prego Torino 6in1 aldık geçen bu sene de ebeveyn kontrollü kullanacağız 3 4 yaşından sonra da normal bisiklet oluyor.
keceli forumgurmesi evet bende öyle birşey istiyorum dediğiniz gibi büyüyünce de kullanabilecek olması artısı.Dediğiniz modele bakacağım teşekkür ederim
ahlasmomm_ keceli evet katlanmıyor arabamızın bagajı büyük tekerleğini söküp koyuyoruz ama oğlum çok seviyor bisikleti 1 yaşında 😊
belgin2 Ben bebeğime geçen hafta aldım globber yaza hazırlık olarak şimdiden çok sevdi arada evde biniyoruz ya tavsiye ederim