ikizkom 68 günlük ikizlerden oğlum asla uyumuyor karnı tok gazı yok altı temiz ne yapacağım bilmiyorum
anneann ikizkom gazının tamamını cikartamamis olabilir Miki bir duş aldırın isterseniz ben hep öyle yaparım uykuya uzun süre direndiginde iki dakika ılık suyla duş aldıririm rahatlar
3kedili2bebekli ikizkom ya dürüst olayım az önceki postunuzda da denk geldim benimde bebelerim ikiz biri erkek biri kız, oğlum hiç uyumazdi😂 zamanla uyumaya düzelmeye başladı o aylarda kolik atakları oluyordu sabaha kadar gazla mücadele ediyordum 4. Ayda geçti
ikizkom anneann duş aldırırken soba yakoyorum, odaya küvet fln getiriyorum baya uzun zor oluyor banyoda mı aldırmam kolay olur sizce nasıl yıkıyorsunuz
ikizkom 3kedili2bebekli yaaa bu erkekler boyle kuduruk mu dersiniz bir umut ilerleyen aylarda duzelir umarım:)) saglıkla büyütün siz de💖
3kedili2bebekli ikizkom teşekkürler sizde sağlıkla ve kolaylıkla büyütün inşallah gerçekten düzelecek ikiz oldukları için zor geliyor herkese ama ikiz bebek anneleri daha kolay ve erken düzen rutin oturtup alistiriyor her şeye çünkü mecbur kalıyoruz 😂