İyi geceler kızlar 11 aylık oğlum var aşırı derecede babasına düşkün hayatımda böyle bişey görmedim eşimi görür görmez emekleyerek yanına gidiyor eşim duş alıcak oğlumu bana veriyor bende elimle gel gel diyorum eşimden almaya çalışıyorum gelsin eşime sımsıkı sarılmış asla gelmiyor alacağım sıra kıyameti koparıyor inanılmaz derece de sabahları kalkareb işe giderkene bile sessiz kalkıp gidiyor ve kalktığı sırada oğlum saniyede kalkıyor ba ba ba diye ağlaya ağlaya uyuyor eşim işten eve gelsin alkış yapıyor ve yemek yiyceği sırada yemiyor bende eşim yediriyor oğlum kendi yatağında uyumuyor asla babasıyla berabee yatıyor ortamızda yatıyor ama hep babasına dönük ve sarılmış vaziyete yatıyor misafirliğe gittik mi asla asla bana gelmez babasının yanında olur sonrada kucağında uyuya kalır sanki ben evde dövüyorum üvey anne gibi davranıyorum gibi geliyor çocuğa kızlar neden böyle tek bana değil kv kp öyle eşim onlara götürdü mü onları istemez eşimi ister eşim ordan ayrılır ayrılmaz oğlum kıyameti koparır baba baba diye diye acaba neden böyle kızlar bende mi sorun anlamış değilim