annisoglusss Devamlı meme de kalmak istiyor mama versem dahi gene meme istiyor duygusallıktsn diye düşündüm çünkü kilo artışı var ve milli bezi dr baya çıkıyor günde 2 sefer mama veriyorum onun dışında gögüs süt de var memeyi bıraktıgında agzından sütler akıyor ama haliyle düşünüyorum ne yani o kdr süt içiyor yaramıyor mu hiç mi doyurmuyor e nasıl kilo alıyor günde 2 defa 2 şer ölçek mama mı bütün kiloyu aldırtıypr çok yoruldum açmı tok mu acaba mama mı vereyim diyorum ama memeden e hepten uzzaklaşsın istemiyorum
3kedili2bebekli annisoglusss kaç aylık bebiş küçükse bebekler gazi oldugunda da aynı bu şekil memeye yapışır
kcaysnr Benim bebeğimde öyleydi. 5-6 aylıkken çok sık emmeyi bıraktı. Yatağına koyardım direk uyanırdı. Bende kucağımda uyuturdum saatlerce beklerdim . Sırf bugünleri bir daha yaşayamayacağım diye, zamanla her şeye alışıyorlar merak etme ☺️
annisoglusss 3kedili2bebekli daha küçük 1 aylık ama sancısı olmasa da hep gögsümde alıştı kokuma herhalde bilmiyorum 🤷♀️
3kedili2bebekli annisoglusss bebekler annesinin kokusuna alışık doğarlar zaten sancısı olsa da olmasa da emerler ve yüksek ihtimal sancısı var ve annesini istiyor 😍
hazaa Mama da meme de sürekli istiyor 5 ay 8 günlüğüz uykudan uyanıyo emmek mama içmek istiyo 😔 hiç mi doymuyor anlamadım