uykusuzanne__ meyrmo Mercimek çorbası Karnıyarık pilav Hazır yufkadan börek Yaprak sarması kuru patlıcan 🍆 dolması Salata
pamukhayat meyrmo çorba pilav et veya tavuk karnıyarık salata şekerpare pancar salatası veya kereviz salatası karışık kızartma komposto
lidokain meyrmo yarın 12 kişi olacağız Ezogelin Güveç Pilav Mantı Salata Fırın Sütlaç Şerbetli tatlı getirirler nasıl olsa diye yapmadım.
bksh meyrmo Mantar çorbası Ara olarak mantı Patates karnıyarık Garnitürlü Pirinç pilavı Ortaya Havuç tarator Köz patlıcanlı yoğurt Salata Hurma Ramazan şerbeti Tatlı olarak selanik tatlısı
BirDuaMeselesi uykusuzanne__ hem karnıyarık hem patlıcan dolması olur mu ki 🤔 bende yarına misafirim var bu fikri sundum ve eşim öyle dedi sadece sarma börekte karar kıldım gibi karnıyarok pilav börek sarma bide çorba
Mnli meyrmo bizde dün akşam vardı menü şöyle idi Mercimek çorba Pilav Kuş başı et bunu düdüklüde pişirip sonra mantarlı soğanlı sote ile fırına verdik Tepsi kumpir Tandır böreği Kuru domates salatası Mevsim salata Domates soğan salatası Kabak çiçeği dolması Elma kompostosu Kupta kadayıflı muhallebi
papatyagibi Bütün menüler mercimek çorbasıyla başlıyor Vazgeçilmez can çorba 😅 Ben değişiklik yapıp yayla çorbası diyeceğim Bohça kebabı Meyhane pilavı Ortaya kuru dolma veya yaprak sarma Güzel bir salata iki üç çeşit meze Birde tatlı Miss
mertinannesi__ meyrmo ezogelin corba Sulu misket köfte Pirinc pilavi Sarma Havuc taraftar Tatlı da güllaç ya da kadayıf
mucizemm94 Ezogelin çorbası Güveçte patates püreli et sote kaşarlı Arpa şehriyeli pilav Meze olarak; Havuçlu kabaklı tarator içine mısır ve salatalık turşusu harika oluyor Mevsim salatası Sarma Börek Tatlı olarak ; Kalburabasti
aysnrkc Bugün misafirim vardı iftarda ; Tavuklu tarhanalı çorba (bebeklerimiz de faydalansın diye🤣) Yaprak sarması Lahana dolması Mantı Fırında sebze sote (yoğurtladım meze yaptım) Mevsim salata Sulu köfte Et sote Pilav Fırın sütlaç Şerbetli tatlıyı da onlar getirmişti