Selda7 Merhaba kızlar benim 2 buçuk aylık bebeğim var 3-4 gündür gündüzleri memeyi almak istemiyor emiyor sonra hemen bırakıyor zorla emzirmeye çalışıyorum geceleri böyle bi sorun yaşamıyorum neden olur yaşayan var mı acaba
Burcu35 Selda7 O aylarda meme reddi olabiliyor. Yeni yeni etrafı görmeye başlıyorlar ilgileri dağılıyor bu yüzden. Ya ayakta emzirmeyi dene yada karanlık ortam varsa orda. Memeden uzaklaştırma ama inatta ettirme çünkü o ayda meme reddi meme bırakmaya kadar gidiyor
Aynur83 Selda7 meme reddi başlıyor benim bebeğimde o aylarda başladı 3 aylığız hala devam ediyor geceleri uykulu alıyor
Gdkcc Selda7 2 ay üç günlük benim bebeğimde aynı ama gecede zorla veriyorum bugün 4 saatlik arayla iyice acıkınca içti sonrakini 3 saat sonra verdim biraz acıkmasını beklemek de gerekiyor sanırım. Sanki meme canını yakıyo gibi ağlıyo almıyo bende şaşkınım normal demek ki
SeyhanEge Kbssofu bizde 3ay 12 günlüğüz ve bnm oğlum da öyle yapıyor hatta ağzındayken öğürüyor kuscak gibi oluyor
Selda7 Burcu35 bende ondan korkuyorum napacağımı bilemiyorum memeyi almayıp inatlaşıyor sonra çığlık çığlığa ağlıyor bide uyumuyor bu ara
Kbssofu Selda7 sadece uyuyorken güzelce emiyor. Eğer uyanıksa 5dk anca emiyor. Bu yüzden 300gr almış bir ayda. Bol bol uyutup emzirmeye çalışıyorum o yüzden 🤷🏻♀️
Selda7 Gdkcc bizimde acıkınca aldı biraz önce ama çok zorluyor beni huyu değişti resmen bu saatte uyutamıyorum
Zeyno111 Selda7 Bizde de durum aynı 3ay 25 günlüğüz meme reddimiz var uykudan uyanınca sarhoşken bir de gece alıyor onun dışında ittiriyor sağıp kaşıkla vermeye çalışıyorum göğüsler alışık değil az çıkıyor tabi bez sayısını da etkiliyor inşallah atak bitmesini bekliyorum 😐
1sen1ben1debebek Selda7 ben cok yaşadim biraz emzirdikten sonra memeyi birakiyordu daha emmek istemiyordu agliyordu. Buyuk ihtimalle gazdan yapiyor ve ayni zamanda uyumak istedigi icin besigine yatirmaniz uyutmaniz icin yapiyor.