Meryemozen
Yavaşça ters çevirip sırtına yukarı doğru vurun ama öncelikle sakin olun 👍🏻 Panik yaptıkça insan ne yapacağını şaşırıyo 😏
kursadsrkndyg
[bilinmeyen] bebegınız ne kadarlık benımde öle oluyo 5 gunluguz daha hemen gaz cıkarr gıbı omzuma alıorm sırtına haff haff vuruyorum
Nazlina
[bilinmeyen] ters cevirip cenesini isaret parmaginizla acip sirtina vurun ve yaparken sskin olun bebek ilk yardimi
kevser23
Ben yüzüne üfüruorum geçiyor çok şükür ☺️
Meryemozen
[bilinmeyen] o kadar panik yapmanıza hiç gerek yok panikle müdahale edemezsiniz Allah korusun daha kötü olur 😏
Heraninannesi
[bilinmeyen] benimde öyle oluyordu 1.5 aylıkken kurbağa yatışı yapıp beline vuruyordum tıpışlar gibi geçiyordu şuan 2.5 aylık arada oluyor kusamıyor galiba ondan doktorada sordum normal dedi panik yapma 😊
aysira
[bilinmeyen] canim burnunun ustunu alnini yukari dogru cek sanki bi leke varmis da siliyormuscasina bogazina bisey kacarsa hemen o hareketi yapip sonrada hafifce sirtina vur
yellowmom8
[bilinmeyen] benim kizimdada çok oluyodu ilk zamanlar çok korkuyodum bogulcak edicek diye şimdi alıştım hemen iki kasinin ortasının baş parmagimla ovuyorum hemen geçiyor sende öyle yap 👍