Beraninannesii Temassız Ateş ölçerim var alından 37.1 çıkıyor. Şakakları 39.5 sık sık inliyor ve hızlı hızlı nefes alıyor hangi ölçümü baz almam lazım eşim evde yok havale gecirmesinden korkuyorum
sevdaozkan Beraninannesii ateş düşürücü verin ve ılık banyo işe yaramazsa muhakkak doktora götürün yüksek gibi görünüyor ateşi
ayisit Beraninannesii o ateş ölçerler yanlış ölçüyor. En iyisi kulak içi veya koltuk altından ölçenler. Elinizle kontrol edin iç güdülerinize güvenin eğer ateş hissediyorsanız ılık duş aldırın
yavruaslanlar Beraninannesii cnm ılık bir duşa sok Ateş düşürücü ver 45 dakka bekle eğer düşmüyorsa acile git hemen
Beraninannesii gunesim61 sevdaozkan ayisit yavruaslanlar rabiaeso elisa2705 Sağolun kızlar için rahat etmedi komsumdan ateş ölçer aldım sonuç 38.8 çıkıyor onda da hemen aksiyon aldım hepinize teşekkür ederim🌸
rabiaeso Beraninannesii zeytinyağının içine ezdiginiz sarımsakları ekleyip yarım saat bekletip ayak altlarına sürün ve pamuklu çorap giydirin çok hızlı bir şekilde düşürüyor ateşi. Sakın çorabın içine poşet geçirmeyin o zaman ters etki yapiyo ateşi çıkarıyor
yavruaslanlar Beraninannesii dikkat et cnm sakın soğuk su vs uygulama direk havale geçirir atletle gezdir