Uykusuzhergeceeee Kızlar evdeki ayakkabılığı boyamak istiyorum koyu renk içimi baydı artık. Ama biraz büyük gözüm korkuyor😬 Kendi boyayan var mı? Hangi boya uygun olur
_alininannesi Uykusuzhergeceeee dolap boyama perileri gelmiş biz analara bende boyamak istiyorum araştırdım birazcık. Bianca stella, why not markaları baya öneriliyor yorumları da hiç kötü değil sanırım ikisinden birini tercih edeceğim ☺️
Uykusuzhergeceeee _alininannesi Evet ya geldi valla ama büyük bir dolap bizim ki biraz korkuyorum . Bende bianca baktım
_alininannesi Uykusuzhergeceeee hiç korkma bence birkaç video izledim gayet kolay yapıyor kadınlar. Kapakları çıkaran da var kapaklı boyayan da ben büyük ihtimalle kapakları çıkarmadan boyayacağım öyle işim daha kolay olur diye düşünüyorum. Kapatıcılığı baya yüksek üç katta tamamen kapanıyormuş fiyatı da uygun geldi bana yenisini yaptırmaktansa boyamayı tercih etmek daha mantıklı olacak sanırım ☺️
Uykusuzhergeceeee _alininannesi ben de çıkarmam kapakları büyük ihtimal. İçini boyamasam nasıl olur sizce
_alininannesi Uykusuzhergeceeee içini bırakacağım ben o kadar detaylı uğraşamam büyük ihtimalle çünkü duvardan duvara dolap benimkisi baya günlerimi alır bitirmek. Ama senin dolap çok görünür bir yerdeyse ve seni rahatsız ediyorsa boyarsın da çok boya gider öyle ya.