missmehtap Oğlum 4 aylık bugün sünnet oldu sürekli ağlıyor canı acıyor arkadaşlar siz ne yaptınız bu süreçte kaç güne düzeldi bebişleriniz
Sensen20 missmehtap biz 1 buçuk aylıkken yaptırdık 1 haftada hiç sünnet olmamıs gibiydi surectede hiç ağlamadi çok konforlu geçti şükür ki çocuk cerreahina yaptırmıştık
Belinays_mom missmehtap çok normaldir ağlaması ilk bi kaç kez çiş yaptığında yandığı için ağrısı oluyordur çok geçmiş olsun ağrı kesici vermeyi ihmal etme bnmki 3 gün falan sürmüştü pansumanlarınj falan da düzenli yaptınız mı tamamdır
momiss missmehtap çok geçmiş olsun bizde Perşembe günü olucaz inşallah.sureciniz nasıldı özel mi devlette mi oldu acaba
sedadvc missmehtap Ben de 3 aylıkken yaptırdım. İlk cisinde ağladı sadece. Sonra ağlaması olmadı. Biraz mizmizlandi sadece. Bir kere calpol verdim. Ertesi gün normal hayatına döndü keyif olarak.
missmehtap Sensen20 bizim de cerrah yaptı sünneti keşle daha küçükken yaptırsaydım hastalıktı erken dopumdu derken anca yaptırdık
missmehtap momiss merhaba devlette olduk rahattı ama ağrısı ve sancısı oldu ağladı normalmiş şuan için ben dayanamadım calpol verdim rahatlattı onu
Canss3535 missmehtap ya ne güzel ben izmirde yaşıyorum burda devlete sorduk 1 yas alti yapmiyorms. Geçmiş olsun cok
missmehtap sedadvc bizim ilk çişinde be sonrasında ağladı çok çaresiz hissettim inanın calpol verdim rahafladı biraz uyku uyuyamadı diş samcımız var inanın ne yapcağımı şaşırdım
sedadvc missmehtap Oğlum ameliyathaneden ağlayarak çıktı. O kadar korkmuştu ki. Ömrümün yarısı gitti heralde öyle görünce. Odaya geçene kadar ve odada çok ağladı. O duyguyu biliyorum ama üzülmeyin sakın. İyileşiyor, hiçbir şeyi kalmıyor. ☺️
merysss1 missmehtap biz de 4.5 ayda yaptırdık. İlk gün zordu. 2. Gün ilk güne göre nispeten azdı ama ağrı devam etti. 3. Günden sonra daha rahattı. Endişelenmeyin bi kaç gün sonra o da anlamaz siz de rahat edersiniz.
missmehtap merysss1 o rahatlasın başka bişey istemiyorum gerçekten çocupu emmesi Bile azaldı gibi çok değişik bi gün yaşadık
damlaozzz missmehtap Çok geçmiş olsun muhtemelen çişini yaparken yanıyordur bizde 5 aylıkken yaptırdık 1 hafta ara ara huzursuzluk oldu sonra tamamen geçti
tercumanhanim missmehtap ertesi güne düzelir bende ilk gün cook üzülmüstüm o ağladıkca ben ağlıyodum gecesine düzeldi
aysegulldolek tercumanhanim bizde bugün olduk sünnet kabı felan kullandınız mı bakımını nasıl yaptınız