kurufasulye merhaba anneler, 4 gun once dogum yaptim, bebegimde dunden beri sarilik basladi. ne yaptiysam uyanmiyor. nasil uyandirabilirim? moralim bozulmaya basladi artik
LezizeNine kurufasulye parmaklarınla gövdesini gıdıkla canım uyanır öyle elini kocaman aç koltuk altı göğüs göbek kısmını parmaklarınla okşa gıdıklar gibi sırtına da yap aynısını sarılık çok kötü ben çok çektim 2 ayda ancak bitti devamlı emzir emzirmeden asla geçmiyor fototerapi geçici çözüm
3kedili2bebekli kurufasulye soyun direk altını da açın usuyecek uyanacak uyku uyanıklık arasında emmeye başlayacak o anda çenesi durursa çenesini alttan dürtün bu esnada mama veriyorsanız mamayi enjektorle verin daha aktif emer yada anne sütünü sagip onu da emzirme sonrası enjektorle verin ki sarılık değeri düşsün saat başı soyun emzirin gazını alın bırakın uyusun degeri düşene kadar böyle biraz zorlayacak sizi
Poncikkkk kurufasulye Allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün ben ayak altına vururdum öyle uyanıyordu ağlıyordı ama doktor öyle söylemşti başka türlü uyandıramıyordm birde alarm kuruyordum saat başı emziryordım bebeği baş parmak ile işaret parmağnı yuvarlak yap işaret parmağını hzlıca bırak altını ac burnuyla kulağıyla oyna huylanır
balporsugu7224 kurufasulye benim de bebeğim böyleydi sarılık vardı diye uyanmiyordu uykuda biberonla mama verdim kendine gelene kadar sarılığı daha kötü olabilirdi bende lohusa kafasıyla hastaneyi ayağa kaldırmıştim bebeğim sarılık diye gelen geçen soruyordu 🤣🤣🤣
kurufasulye LezizeNine heryerini gidikliyorum burnunu hafiften sıkıyorum ayaginin altina hafifce vuruyorum vs ama gercekten yok uyanmiyor. bu sekilde benimde istahim kaciyor. 3 saat oldu hala uyanmadi
Uykusuzhergeceeee kurufasulye mutlaka uyandırıp emzirmenlz lazım saat başı. Ellerinizi ıslayıp yüzüne bacaklarına sürün üstünü çıkartın
kurufasulye balporsugu7224 sutumu sagip verecegim yani, tekrsr deneyeyim uyandirmayi son care dediginizi yapayim. tesekkur ederim.
emosss__ Sarılık olması dışında 4 günlük bebek zaten uyuması normal karnını uyurken bile doyurabilirsiniz
Zynpgmt kurufasulye ayağının altını sıkın hemşireler öyle yapıyor cincikler gibi. Altını açın silin. Mutlaka uyandırın sarılık varsa ilerler hemen beslenmezse. En olmadı sağıp verirsiniz son çare ama biberona fazla alıştırmayın. 🌷
me_o531 kurufasulye ayak topuğunu hafif cimcikleyebilirsiniz burnunu sıkabilirsiniz biraz gıdıklamakda işe yarıyor bazen enserlerinden çok huylanıyorlar birde. Sık sık emzirmeye çalışın çenesini dürtükleyin emerken durduğunda
1babyannesi kurufasulye doğumumun 5. Gününde sarılık değeri 14 tü mavi ışık aldı 1 gece boyunca ertesi gün değerinin düştüğünü öğrendik eve geldik 40 I bitene kadar saat aralıklarıyla besledim kayboluyor zamanla ama ilerlememesi lazım bunlardan en büyük sebep uyanmıyor olması sarılık uyutur bebekleri çünkü baktınız olmuyor götürün mutlaka
cennetkusum16 kurufasulye 2 saati geçip uyanmiyorsa doktora götürün mutlaka sarılıkta başlamış demişsiniz geç kalmayın onca yapılan şeye uyanması gerekirdi