Happyymom27 İnfluenza oldum galiba kızlar bu lanet hastalık kaç gün sürüyo sünden beri mahfoldum ya ateşim asla düşmüyo 😣
elisa2705 Happyymom27 1 hafta 10 güne anca öksürük kaldı bende çok kötü cidden corona yanında halt yemiş hayatımda böle hastalanmamıştım 🥹 biz ailecek olduk🙂↔️
Feyzosumunannesi Happyymom27 7 gün oldu bizim benim sadece öksürük kaldı. Kızım da burun akıntısı öksürük var bugün yeniden ateslendi. Geçmiyor 🤕🤒
1Nisa1merve Happyymom27 2hafta hastaydik zor geçti 5gun sonra yine başladı bizde kızım okula gidemyo uzun zamandır çok uzuluyrm öksürük gecmiyo hava verdik yine düzelmedi .insllah sizin ki çok uzun sürmez .
Happyymom27 elisa2705 of evet coronada sadece eklem agrısı çekmiştim bir gün 😣 bizdede eşim önceden oldu atlattı şimdi kızım oldu bende ondan aldım 😞 titremekten konusamıyorum bile 😰
elisa2705 Happyymom27 Bizimde aynı oldu valla kızım çok zorlandı bugün anca kendine geldi öksürme burun akıntısı devam ediyor 🥲 çok geçmiş olsun bu arada
elisa2705 Feyzosumunannesi Sizede geçmiş olsun 🥰 biz serumda taktırdık anca öle atlattı suan daha iyi diğer günlere göre😌
Feyzosumunannesi elisa2705 Kas agrisi yaptı ben de. Onun için iğne vurduldum. İlaçları düzenli kullanıyorum sahur ve iftarda. Fakat öksürük çoğalıyor git gide.
elisa2705 Feyzosumunannesi Öksürük bende de var 1 2 ay arası geçiyormuş 🫣 inşallah biz daha çabuk atlatırız 🙄