inci-2019 Aynı problem bende de var ben saçlarımı örüyorum hemde duş alırken bile açmıyorum arada açıp tariyorum tekrardan örüyorum , böylece daha az dökülüyor, ayrıca ben kapalı olduğum için saçlarımda öyle her yere dökülmüyor,
Gamzee88 SedaElyesa yeni doğum yapan kadınların korkulu rüyası 😫6 aydan sonra azalma oldu bende ama doğal şampuan fln kullanmaya çalıştım,parfümsüz vs.öyle kendine geldi.cok normal bi durum Şuan cnm kel kalacaz korkusu yaşatıyor insana ama geciyor emin ol😂bebek anneyi tanıdıkça dökülürmüş diyorlar .inşh sende atlatırsın en kısa sürede 💗
tugbis12 SedaElyesa dökülmesinin sebebi bebeg anneyi taniyinca dökülüyo diyolar . Acaba evde bakim yapsak yaglarla nasil olur m yaglarin cok faydası oluyo aktara gidersem alirim yaparim
Acemianne22 SedaElyesa geçen gün bir avuç saçı görünce oturdum ağladım zavallı eşimde beni teselli etmek için gitmiş 3 numaraya vurmuş saçını onu öyle görünce daha çok ağladım kelmi kalıcam ben onumu diyorsun sen bana diye 😂
KereMini1 SedaElyesa ayni durumdayiz. 4 aylik bebegim var 1 aydir dokulen saclarimdan onlerim yanlarim acildi. Butun ev sac. Banyoda ayri gun icinde ayri tutam tutam dokuluyo. Moralim bozuluyo