yigitinannesi41 15 aylik olduk menenjit aşısı özele giriyormuş ben devlette yapılan asilardan sanıyordum değilmiş. Bu aylardan sonra yapılıyor mu. Yada yapılmalı mi yaptırmayan var mı acaba
TulayGeriDon yigitinannesi41 1 yaştan sonra tek doz yapılıyor. Sağlık ocağında ki ebenle konuşabilirsin
irva yigitinannesi41 Evet yapılabilir doktorunuz planlar zaten dozları teke düşer.Bana göre gerekli bir aşı.
hndathn yigitinannesi41 yapılır maddoyatiniz varsa yaptırın. Ası 2 cesıt ıkısıde menenjıtın farklı türlerine aıt nımenrıx yaptırırsanız 1 yaşta tek doza düşüyor bexsero ise 2 doz. Asıları her doktor ayrı planlanıyor o yüzden doktorunuza danışın. Benım 2 çocuğumda 13.ayda tek doz nımenrıx 24 ve 26 da 2 doz bexsero oldular
Bayanyanakkkkkk besra11 evet ücretli aşı ben daha dün yaptirdim 2. Dozunu 5 bin tl ödedim. Güncel fiyatı 5080₺
traineemom besra11 tamamen isteğe bağlı. Benim kızımın havale riski yüksekti. Hem ben hem halası geçirdiği için genetik olarak geçirme riski yüksek bu yüzden menenjit aşılarını imkan bulup vurdurun dediler vurdurdum. Oğlum olacak ona da vurduracağım.
besra11 traineemom aynısını rota içinde dediler bende rotayı yaptırdım şimdi 2 dozu yaptırcam ama yazık o kadarda pahalı hiç imkanları olmayanlar napcak örnek veriyorum hadi sizin onun benim şunun var ya hiç imkanı olmayanlar Napsın
traineemom besra11 bu konu senelerdir tartışılıyor da değişen bir şey yok maalesef. Sebebini bende bilemiyorum.
TulayGeriDon yigitinannesi41 AA aaa o nasıl ebe. Bizimki takip ediyor. Rota aşısını da menenjit aşısını da. Şu tarihte al getir der
TulayGeriDon yigitinannesi41 tek doz yaparlar yine de. Bizim ebe öyle dedi. 13. Ayda al gel tek doz yapicaz dedi
ollaluna7 yigitinannesi41 kesinlikle yapılmalı biz de doktorumuzun planlamasıyla 15. Ayda başladık 15-17-25. Aylarda bexero tek doz da nimenrix yaptırıcaz bu ay bexeronun 2. Dozunu yaptırıcaz