morsevenanne9 17 aylık kızım yemeklerini eline verdiğim zaman yerlere atiyor parçalıyor artık çok yemekte yemiyor yiyor sonra ağzından çıkartıyor biktim artık durumdan sizinde çocuklarınız böyle yapıyormu neden böyle yapıyor bilen varmı
ENAU morsevenanne9 22 aylık hala aynı..kafayı yemek üzereyim 🙈 bize yediriyor ama asla kendi ağzına götürmüyor.götürse de bekletiyor yutmuyor
livoski morsevenanne9 16 aylığız kendi yemek istiyor izin veriyorum bu sefer ağzına dolduruyor çiğnemeyip bekletiyor. Zaten geçmeyen bir kabızlığımız var lanet ettim bittim tükendim resmen
morsevenanne9 ENAU evet kızımda öyle yapmaya başladı gerçekten çok zor bir durum insanın moreli bozuluyor 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
morsevenanne9 livoski benim kızımda kendi yesin diye verince parçalıyor yerlere atiyor mincikliyor dağıtıyor her yere
ENAU morsevenanne9 sanırım ben çok üstüne düşüyorum.bıraksam biraz salsam belki merak ede ede dener öğrenirdi
morsevenanne9 ENAU ben benim kızımda öyle yapacağını hiç sanmıyorum bilmiyorum inşallah düzelir bu durum